Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett már valaki teherbe csak...

Esett már valaki teherbe csak az előváladéktól?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 07:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen,én.
2010. szept. 4. 07:23
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Ismerősöm is, simán.
2010. szept. 4. 07:25
 3/12 vav22 ***** válasza:

Én talán igen. Azért írok talánt, mert volt egy alkalom amikor becsúszott a baj, és terhes is lettem , de elvileg akkor nem lehetséges a dátum szerint. Nagyon nem passzol be az időpont nem 1-2 nap híján csak. Viszont többi alkalommal csak előváladéktól lehetett. Mindenesetre azóta van egy gyönyörű tündéri Kisfiam, aki 1 éves múlt :-).

De! Kevés az esélye hogy előváladéktól terhes legyél, de azért van, amennyiben nem peteéréskor volt a dolog aligha van esélye.

2010. szept. 4. 07:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy volt hogy nem volt otthon óvszer és nem védekeztünk de a férjem a végén kiszállt.Ettől lehetek terhes?
2010. szept. 4. 07:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Mikor van peteérés?
2010. szept. 4. 07:27
 6/12 vav22 ***** válasza:

Peteérés kb. a két menstruációt közötti időszakban van, bővebben : /google 3 másodperc/:

[link]

2010. szept. 4. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Unokatesóm is az előváladéktól lett terhes. Most 1 éves a kisfia :-)
2010. szept. 4. 07:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 év alatt egyszer se maradtam előváladéktól terhes,húgom se 5 év alatt és a barátnőm se.
2010. szept. 4. 07:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én igen. Előtte 7 évig nem, aztán egyszer csak igen. 3 éves kisfiú rá a bizonyíték :D
2010. szept. 4. 08:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Előváladéktól csak akkor lehetsz terhes, ha egy előző együttlétből maradt spermium a péniszben, mert az előváladék önmagában nem tartalmaz spermát. Persze így is minimális az esély, mert bizonyos spermaszám alatt már meddőnek mondanak egy férfit, ebben pedig még annyi sem lehet.

A dokim szerint a hiba általában nem az előváladékban keresendő, hanem a nem megfelelő megszakításban.

2010. szept. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!