A barátommal nem védekeztünk. Sajnos nagyon jól tudom hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni?
Szóval nem ment el bennem,de két menet is volt így gumi nélkül.Peteérésem nem volt akkor,bár tudom ez is igadozó.Ma kellett volna megjönnie,eddig még semmi.Előjeleit sem érzem.
Nagy az esély rá hogy terhes leszek?
Eddig mindíg védekeztünk gumival,most nem volt otthon és nagyon megkívántuk egymást:S
Szia!
Ne ijedj meg, vegyél egy tesztet!
Én sosem szedtem tabit (oké egyszer 3 hónapig, de meg is fogadtam, hogy sose többet).
A barátommal soha nem védekeztünk egyéb módon, mielőtt elment kivette. Nem volt belőle gond.
Egyszer úgy döntöttünk hagyjuk megtörténni a dolgokat, és rögtön teherbe estem...szóval igencsak termékenyek vagyunk.
Nem lehetetlen persze, de igen szerencsésnek (nem kívánt esetén szerencsétlennek kell lenni hozzá).
Késhet sok mindentől, nekem júniusban egy hetet késett.
De tesztelj, az a biztos.
Írd meg az eredményt, ha teszteltél!
Köszönöm!Remélem minden rendben lesz.
Ezt most egy életre megtanultam.Tiszta ideg vagyok,biztosan ez is rá tesz egy lapáttal ha késésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!