5 napja lefeküdtem a barátommal, sajnos bolondok voltunk, és nem védekeztünk, nem ment el a barátom, de azt hallottam, az előváladéktól is lehetek terhes. Terhes leszek?
számomra ez volt az első alkalom....
viszont ez az egész nem volt több "lökésnél"....
Szia!
Az esemény utáni tabit is fel kell iratni orvossal.
Lehetsz terhes így is,de csekély az esély rá.
Az előttem válaszolók eléggé szigorúak,bár igazuk van.De az vesse rád az első követ,aki még soha nem volt felelőtlen.
Ezzel nem azt akarom sugallni,hogy ez így helyes,de gondolom tanultál belőle,és elmész nőgyógyászhoz hogy megbeszéld vele milyen fogamzásgátlási lehetőséget ajánl.
Remélem nem leszel babás,ha nem akarod.
Üdv
Szia!
Nem nagy a valószínűsége, hogy terhes lettél, ilyen esetekben 1-2%-ra lehet saccolni. De az ördög nem alszik! Szóval mindenképpen menj el orvoshoz, és írass fel esemény utánit!
Legközelebb csak azért vigyázz picit jobban, mert egyrészt ez elég drága dolog, másrészt nem tesz túl jót a hormonháztartásodnak, ezért nem szabad rendszeresen alkalmazni (asszem pár hónap kell két ilyen védekezés között, és ha ez alatt az idő alatt megint baleset történik, akkor tényleg baj van).
A "szigorú válaszolóknak": tényleg előfordul, hogy az ember elveszti a fejét. Szökőévben egyszer bárkivel megesik, hogy nem tud uralkodni a szenvedélyein. Ettől vagyunk emberek, és nem robotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!