A barátommal nem védekeztünk. Sajnos nagyon jól tudom hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Szóval nem ment el bennem,de két menet is volt így gumi nélkül.Peteérésem nem volt akkor,bár tudom ez is igadozó.Ma kellett volna megjönnie,eddig még semmi.Előjeleit sem érzem.
Nagy az esély rá hogy terhes leszek?
Eddig mindíg védekeztünk gumival,most nem volt otthon és nagyon megkívántuk egymást:S
2011. jan. 21. 19:08
11/20 anonim válasza:
1000% h nem vagy az.. !! Szerintem .. majd irj
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem igazatok lesz:(
Még most sem jött meg...
2011. jan. 22. 22:50
13/20 anonim válasza:
Kérdező, vegyél végre egy tesztet! Ilyenkor már ki kellene mutatnia, és te is megnyugodnál/vagy döntenél, hogy hogyan tovább.... Ha sokáig halogatod lehet, hogy túl késő lesz.
14/20 anonim válasza:
Hali!
Ha ennyire nagyon várod, akkor már a stressztől is késhet. A teszt nem biztos, hogy kimutatja még ilyen korán, azzal is várj egy hetet még. Addig simán megjöhet.
15/20 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy egy hetet késett egyszer. Ideges voltam. Ezért talán. Tesztelj!
16/20 A kérdező kommentje:
Teszteltem,negatív lett.Majd még reggel egyet csinálok.
2011. jan. 24. 17:08
17/20 anonim válasza:
szerintem nem vagy az, mert akkor most már ki kellene mutatnia
18/20 anonim válasza:
Remélem nem vagy az. Amúgy az alkohol nem befolyásoló.
Legközelebb legyen több eszetek!
Eléggé kicsi így az esélye, de van. Én már anya vagyok ezáltal!
19/20 A kérdező kommentje:
Tanultunk belöle!!!!
2011. jan. 24. 20:55
20/20 A kérdező kommentje:
Ma reggeli is neg. lett!
2011. jan. 25. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!