Előváladéktól hogy lehet teherbe esni? Az okra vagyok kíváncsi, azt tudom, hogy teherbe lehet esni!
Nem tini vagyok csak nem értem(anyám nem beszélt ilyenekről)
És nem kérek bunkó válaszokat. Köszi előre is.
van sperma az előváladékban.....ennyi....
ismerek olyat aki így lett terhes.....megszakítással
De úgy hallottam, hogy egy bizonyos spermaszám/térfogat alatt a férfi meddőnek számít. És az előváladékról mindig úgy beszélnek, hogy nagyon kevés spermium van benne.
Vagyis kb akkora esély van rá, mint hogy egy meddő férfinak gyereke szülessen? (bocs, ha nem meddőnek hívják a nemzőképtelen férfit, de gondolkodtam és csak ez jutott eszembe)
Egyetértek az előző két hozzászólóval! Lehetetlennek tartom, hogy annyi sperma, amit az előváladék kimoshat, elegendő lenne a megtermékenyítéshez.. erre szokták azt válaszolni, hogy egyetlen egy sperma elég a teherbeeséshez. Na ez a része onnan nézve igaz is, hogy csak egy tud behatolni a petesejtbe. Viszont, ahhoz hogy "egy" odajusson, több milliónak kell a "startvonalnál" indulnia, mert így is csak egy kis töredékük ér célba.
20millió spermiumszám alatt meddőnek mondják a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!