Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előváladéktól hogy lehet...

Előváladéktól hogy lehet teherbe esni? Az okra vagyok kíváncsi, azt tudom, hogy teherbe lehet esni!

Figyelt kérdés

Nem tini vagyok csak nem értem(anyám nem beszélt ilyenekről)

És nem kérek bunkó válaszokat. Köszi előre is.

2010. aug. 10. 13:50
 1/9 Gabi66 ***** válasza:
57%
A válasz egyszerű. az előváladék is tartalmazhat egy-két virgonc spermát, ami pont elég egy babához.
2010. aug. 10. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Állitolag az előváladékba lehet sperma .
2010. aug. 10. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Lett már igy vki terhes itt?leirná?
2010. aug. 10. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

van sperma az előváladékban.....ennyi....

ismerek olyat aki így lett terhes.....megszakítással

2010. aug. 10. 13:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mostmár tudom az okát.Mivel eddig csak azt olvastam hogy igen lehet,de az okát meg nem.Köszi mégegyszer.
2010. aug. 10. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget olvastam erről. Az előváladékban alaphelyzetben nincs spermium, mert a Cowper mirigyek termelik. Viszont, a férfi nemi szervében maradhat egy előző ejakulációból spermium, ,amit az előváladék kimos. A másik veszélyes dolog pedig az, hogy már az ejakuláció előtt távozhat a hüvelybe sperma, ami bizony terhességet okozhat. Úgyhogy szerintem ezért lesznek páran terhesek megszakítással, nem feltétlenül az előváladéktól.
2010. aug. 10. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

De úgy hallottam, hogy egy bizonyos spermaszám/térfogat alatt a férfi meddőnek számít. És az előváladékról mindig úgy beszélnek, hogy nagyon kevés spermium van benne.

Vagyis kb akkora esély van rá, mint hogy egy meddő férfinak gyereke szülessen? (bocs, ha nem meddőnek hívják a nemzőképtelen férfit, de gondolkodtam és csak ez jutott eszembe)

2010. aug. 10. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Engem is ez gondolkodtatott el, hogy itt olvastam, hogy a férfinek csak x millió a spermiumszáma, és mondta is az orvos, hogy természetes uton az kevés lesz a terhességhez. Hát ha az előváladék tartalmaz is, gondolom nem többet annál, mint egy "meddő" férfié, és akkor abból hogy lehet baba? Szóval ez engem is elgondolkodtatott, ki is írtam erről kérdést, és végül is az volt a "magyarázata", amit már itt is említett valaki, hogy pl. ha egy nap 2 esemény van, akkor az elsőből mrad némi az ivaruakba, és a 2-nál az előváladékkal kijön, és ha mondjuk pont peteérés vn, akkor az lehet, hogy elég. Meg még szerintem az is lehet, hogy esetleg a egyszer-egyszer a férfi picit később veszi ki, elég 1 másodperc is, és már kerül vmennyi a hüvelybe.
2010. aug. 10. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző két hozzászólóval! Lehetetlennek tartom, hogy annyi sperma, amit az előváladék kimoshat, elegendő lenne a megtermékenyítéshez.. erre szokták azt válaszolni, hogy egyetlen egy sperma elég a teherbeeséshez. Na ez a része onnan nézve igaz is, hogy csak egy tud behatolni a petesejtbe. Viszont, ahhoz hogy "egy" odajusson, több milliónak kell a "startvonalnál" indulnia, mert így is csak egy kis töredékük ér célba.

20millió spermiumszám alatt meddőnek mondják a férfit.

2010. aug. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!