Előváladéktól tényleg nem lehet teherbe esni? Ha csak az előváladék kerül be, a férfi el sem megy sem a hüvelyben, sem máshol?
Figyelt kérdés
Olyanokat olvasok ilyen orvosi lapokban, hogy előváladéknál 0% az esély. Ennek ellenére van olyan ismerősöm aki megszakítással lett terhes, de ott kerülhetett éppen sperma is, na de ha el se megy a pasi akkor nem kerülhet, akkor csak az előváladék van.2010. jún. 28. 11:45
1/16 anonim válasza:
Hát én úgy tudom, hogy az előváladékban is van sperma, szóval attól is teherbe lehet esni. Minden esetre, ha nem szeretnétek babát, védekezzetek, mert egy új élet az nem játék!
2/16 anonim válasza:
orvosi lapban biztosan nem olvashatsz ilyent!
a blikk, story, nők lapja, stb. nem számít szaklapnak :)
3/16 anonim válasza:
Az előváladékban is van hímivarsejt, ha nem is annyi mint a 2végeredményben" de van.. A megtermékenyüléshez pedig nem is igazán a mennyiség a lényeg, hanem az egészséges hímivarsejtek száma.Szóval lehet így teherbe esni, és nem 0%.(Pedig nem vagyok orvos, de fogalmam sincs melyik szaklapot olvasgattad, mert ez tény, hogy az előváladék is "veszélyes")
4/16 A kérdező kommentje:
Na akkor jó mert én is így tudom. Meg olyanról is hallottam hogy csak az esik tőle teherbe akinek előtte nem megy el a párja pisilni, mert hogy az kimossa a spermiumot.
De szerintem ezek tévhitek. Mert elég sok olyat hallani hogy így lett valaki terhes.
2010. jún. 28. 11:56
5/16 anonim válasza:
nekem a 4-dik gyerekem igy lett.
6/16 anonim válasza:
Szerintem felesleges ezen filozni, nagyon egyseru a dolog. Ha akarsz babat akkor menjen el beled a parod, ha nem akkor meg VEDEKEZNI KELL!
7/16 A kérdező kommentje:
2010. jún. 28. 12:13
8/16 anonim válasza:
Nagyon rosszul írja!
Az előváladékban is lehetnek életképes spermiunok! És rendkívüli peteérés is lehet...És a Pearl Indexe a megszakításos "védekezésnek" 30-40%, tehát 30-40 nő lesz terhes 1 éven belül ezzel a módszerrel..
9/16 anonim válasza:
Az előváladékban soha nincs annyi spermium?????!!!! Ez biztos, hogy orvos? Egy gyerekhez egy petesejt, és egy hímivarsejt kell. Szóval mit akar ezzel a nincs annyi hímivarsejttel? Egy is bőven elég. 10millióból is csak egy, és kettőből is csak egy, ami megtermékenyíti a petesejtet. Persze most nem az ikrekről beszélek. Ez egy hülyeség, amit írt. Mert még ha arról beszélne, hogy egyáltalán nincs benne, az sem igaz, de hogy nincs benne annyi? :D Hát komolyan... nem is tudom mit gondoljak :D
10/16 anonim válasza:
esty19! a felmérést 100 nő részvételével végezték? Mert ha csak úgy a terhességeket nézik, akkor annak a 30-40%-a nem 30-40 nő :) Mert ugye csak a 100%-nak a 30-40%-a 30-40 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!