Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg teherbe lehet esni...

Tényleg teherbe lehet esni előváladéktól?

Figyelt kérdés

Nekem kicsit urbanlegendnek tűnik, hogy teszem azt:

Gumi nélkül szexelsz, a partnered mondjuk a hátadra megy el.

Sóhajt kettőt, kb 5 perc múlva visszarakja, és jön a következő menet, ami szintén kívülre megy.

Majd rá 10-15 perccel egy harmadik menet, ami szintén külső ráélvezéssel végződik.

Közben a partner folyamatosan nyomja ki magából ezeket az izgalmi váladékokat, neked meg pont ovulációd van, és teljesen be is vagy kattanva a szexre.

Mert én várandós vagyok, nagyon örülünk, és nagyon várjuk, de beleélvezés nem volt.

2022. nov. 30. 08:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdésedet meg a kifejtésed :D Te magad is így estél teherbe, mégis városi legendának tartod.
2022. nov. 30. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, VALAMITŐL terhes vagy. Ha nem a fürdőkádtól vagy a szomszédtól, akkor mi a kérdés? :D
2022. nov. 30. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem a ferjetol terhes es ez a baja, mert most nem tudja kitalalni, ki lehet az apa 😂😂😂
2022. nov. 30. 17:48
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
ha a párodnak elkezded verni vagy szopni akkor nem élvez el de jön ki sperma, azok nem halott spermák szóval ha van 1 kis eszed akkor tudod hogy attól teherbe lehet esni
2022. dec. 31. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Ejakulacio után vissza tenni már nem elovaladek hanem konkrét sperma.
2023. jan. 23. 05:11
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Az egyik barátnőm is így lett terhes egyetemistaként. Szóval nagyon is lehetséges!
2023. jan. 23. 08:26
 17/18 anonim ***** válasza:
És az ilyen embereknek van gyerekük, mint a kérdés írója...pff
2023. jan. 23. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
De ha visszatette többször is kb 5 perc eltéréssel... akkor az nem előváladék volt hanem sperma maradék. Szóval simán.
2023. jan. 24. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!