Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miez az előváladékos ujj?

Miez az előváladékos ujj?

Figyelt kérdés
Miért hiszi mindenki azt, hogy előváladékos ujjtol esik teherbe és attól félnek hogy aktus alatt fel jutathattak őket? Mi megy az oldalon? Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol? Esélye sincs annak hogy így essen teherbe valaki
aug. 7. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
A kérdések többsége arról szólt,hogy megujjazott előváladékos vagy spermás ujjal. Nem pedig arról, hogy a hüvelybemenethez nyúlt. Kevés az esély így, de nem nulla.
aug. 8. 09:34
 32/78 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem az a baj, hogy fél, hanem az, hogy már az első kérdése alá is válaszoltak sokan, hogy nem lehetetlen, de kicsi az esély

De ez nem volt elég, egy hete már naponta kerdezget, hiába van neki leírva százszor ugyanaz.

aug. 8. 09:38
 33/78 A kérdező kommentje:
Akkor viszont én olvastam el, mert én azt láttam hogy a hüvelybemenetéhez nyúlt vagy max 1-2 centire bennebb. Be tenném a kérdést de nem tudom hogyan kell! Ezért mondom hogy így lehetetlen.
aug. 8. 09:38
 34/78 A kérdező kommentje:
32, tudom az egyik válaszoló én voltam. Sőt azt is írtam hogy annyira kevés hogy szinte elhanyagolhato 😂 de lehet nem elégítette ki a válaszom.
aug. 8. 09:40
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

33 mindig máshogy írja a kérdést, az egyikben benyult, a másikban a pasi nyúlt be, a harmadikban csak megsimogatta magát.

De ugyanaz a sztori mindig.

aug. 8. 11:03
 36/78 A kérdező kommentje:
Így már érthető! Akkor elnézést, azt hittem csak oda nyúlt magának és így hiszi mindenki azt hogy ettől is terhes lehet. De az már összetettebb ha be is nyúlt. Köszönöm :)
aug. 8. 11:05
 37/78 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Megint kirakta.🤣🤣🤣

Már a pasi huggyantani is volt előtte

Ez új, ilyet még nem írt 🤣

aug. 8. 11:06
 38/78 A kérdező kommentje:
Így már tényleg 0% a terhesség. De mikor érti meg? :)
aug. 8. 11:20
 39/78 A kérdező kommentje:
Olyant is láttam ahol azt írta hogy csak épp oda ért magának de azután pisilt és megtorolte, és hogy így mennyi az esélye.. 😂 Oda írtam hogy egyáltalán nincs esélye de nem hisz nekem.
aug. 8. 11:27
 40/78 anonim ***** válasza:
Senkinek sem hisz
aug. 8. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!