Miez az előváladékos ujj?
Figyelt kérdés
Miért hiszi mindenki azt, hogy előváladékos ujjtol esik teherbe és attól félnek hogy aktus alatt fel jutathattak őket? Mi megy az oldalon? Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol? Esélye sincs annak hogy így essen teherbe valakiaug. 7. 21:53
51/78 anonim válasza:
49, te amúgy nem olvastad a válaszokat egyáltalán?
52/78 anonim válasza:
53/78 anonim válasza:
Milyen meglepő hogy negatív a tesztje.... 😂😂 Ha tényleg csak annyi történt hogy ő oda nyúlt vagy max kicsit be és tovább valóban óvszerrel folytatták akkor varhatja egy életen keresztül a pozi tesztet. 😂
54/78 anonim válasza:
Ha így lenne gyerek nem ennyien élnénk a földön
55/78 anonim válasza:
52, én kommenteltem oda, hogy ne etessek a válaszokkal, mert egy troll.
56/78 anonim válasza:
Miért nem képes felfogni hogy nem terhes csak az esemény utáni cseszte össze a hormonjait?
57/78 anonim válasza:
56, szerintem felfogta, és már csak azért írja ki ide a kérdéseket, hogy idegesitse a népet
Jelenteni kell, nem kell neki válaszolni
Majdcsak eltűnik az oldalról.
59/78 anonim válasza:
Biztos, hogy nem valós kérdés, egyszerűen egy újabb perverz, aki a válaszokra izgul, mint a pelenkás csóka.
60/78 anonim válasza:
Hát, terhes lettem. Úgy látszik nem velem van a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!