Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miez az előváladékos ujj?

Miez az előváladékos ujj?

Figyelt kérdés
Miért hiszi mindenki azt, hogy előváladékos ujjtol esik teherbe és attól félnek hogy aktus alatt fel jutathattak őket? Mi megy az oldalon? Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol? Esélye sincs annak hogy így essen teherbe valaki
aug. 7. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
100%
Ó, már nekem is elegem van ezekből a kérdésekből. Elméleti szinten egy nagyon minimális esély lehet rá, de persze gyakorlatban kb. a lehetetlennel egyenlő.
aug. 7. 22:17
 2/78 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszi azt mindenki, ezek a kérdések egyetlen egy embertől származnak, már több kérdését töröltettük, de újra és újra felteszi. Vagy 14 éves, vagy unatkozó troll.

"Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol?"

Ha 35 év alatti a pár női tagja, és 1 éve próbálkoztok, akkor irány egy meddőségi centrum. Ha pedig még 1 éven belül vagytok, akkor "nem rontotok el" semmit, egy ciklusban az esély a terhességre 20-25%, egy év alatt 80%. Ha eltaláljátok a termékeny 4-6 napot (termékeny ablakot).

Türelem, össze fog jönni nektek is. Ha pedig nem, akkor sajnos orvos, egy részletes kivizsgálás szükséges mindkettőnknek.

aug. 7. 22:20
 3/78 anonim ***** válasza:
*mindkettőtöknek
aug. 7. 22:22
 4/78 anonim ***** válasza:
95%

Azokat a kérdéseket egy személy teszi fel, csak más a körítés, de felismerhető ki a kérdező

Több profilja is van, az egyik kérdése alatt saját magának válaszolt másik profilrol, utána próbálta menteni a menthetőt...

aug. 7. 22:27
 5/78 A kérdező kommentje:
Én már csak attól félek hogy ezután ő pozitívat tesztel, a párom meg bennem megy el és én mégis csak negatív tesztet látok 😅
aug. 7. 22:28
 6/78 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz az ember, én mindig jelentem. Van itt a topicban egy perverz, ő írja ki a menstruáció után szexeltünk, lehetek-e terhes kérdéseket is.
aug. 7. 22:29
 7/78 anonim ***** válasza:
100%

Mi élesbe próbálkozunk és úgy sem jön össze, mi rontjuk el valahol?

Elrontjatok persze.

Elovaladekos ujjal probalkozzatok 🤣🤣🤣🤣🤣

aug. 7. 22:30
 8/78 anonim ***** válasza:
6, komolyan???
aug. 7. 22:30
 9/78 anonim ***** válasza:
#5 no az lenne csak a szívás 😆
aug. 7. 22:31
 10/78 A kérdező kommentje:
4-es, huhh az már szinte beteges. Nem értem ezeket az embereket, oké az elovaladektol teherbe lehet esni ez tény, de alapból kevés sperma van az elovaladekban ő meg még kézről vitte be és attól fél hogy így vitte fel aktus során? Ez így nonsens, ez már beteges. Ha így menne minden 2. Ember terhes lenne, vagy csak én nem értem ezt?
aug. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!