10-ére nem várom,ma reggel csináltam egy tesztet negatív lett van még esély?
Viszont ma reggeltől taknyos vagyok ,ilyen az eddigi 2 terhességemnél volt tök taknyos lettem mikor kiderült!!
Na ez mindegy is!
Másik hogy mielőtt be leszek támadva egyik másik teszt azt írja 6 nappal a nemvárt előtt lehet vele tesztelni!!
Azért is teszteltem mivel múlt hónapban kémiai terhességem volt!
Viszont elvileg a mai napokban van a beágyazódás!!
Rohadt hamar teszteltél.
És azt sem tudtam, hogy mostanában a nátha is terhes tünet 🤷
Jó, tudom, te kétszer voltál náthás a terhessegeid előtt.
Viszont szerintem ez puszta véletlen.
Az, hogy hat nappal a nem várt előtt lehet tesztelni, pusztán csak marketing.
Igen képzeld mivel gyengül egy picit az immunredszer valami ilyesmit magyarázott a doki!
Aztán pár nap múlva el is múlik!
#4 persze, hogyne...
Istenem...
De ha neked jobb, biztos terhes vagy mert csurog az orrod...
Érdekes, mert nekem csalánkiütésem volt terhesség előtt, akkor most az lett volna a tünet?
Nem, nem volt semmiféle tünet..
A másik gyerekem előtt nem volt csalánkiütésem, pusztán véletlen volt, hogy az első gyereknél kijött
Amúgy igen, a nátha pár nap múlva mindenkinél elmúlik, senki sem marad náthás örök életére 🤷
Nem tudom miért kell cinikuskodni!!
Nem lehet normálisan????😡😡
7, nem érted meg normálisan.
Korán teszteltél és a nátha nem terhes tünet.
Ennél normalisabban nem lehet leírni
Ha te nem érted az már nem a mi hibánk.
Hát ez jó 😁
6 nappal korábban tesztelni. Legalább hagyjátok már a gyerekeket normálisan beágyazódni. Bármit ráírnak a kedvetekért a tesztekre, hogy többet keljen használnotok belőle. Nők, leendő anyák kérlek viselkedjetek már felnőtt nőként. Ha késik akkor tesztelj. Semmiről nem maradsz le, 9 hónapig fejlődik benned.
Figyeljétek majd 6 nap múlva jön, hogy pozitív lett és igaza van a náthával kapcsolatban.
Nem vagyok kiváncsi most már elegem van itt bárki bármit ír le van ugatva le van szólva ,elegem van a negatív kritikákból!
El mentek ti ahova gondolom!
Kérdést töröltem én nem nézem többet
Ha megnézed a teszt leírását, ahol részletezi a 6 napot ott látod, hogy valójában az 4. Mert onnan indul visszafele a 6 nap, hogy már késik. A nemvárt napja már a 2. nap visszafele.
Szóval nyugi, az lenne a csoda, ha pozitív lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!