Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10-ére nem várom,ma reggel...

10-ére nem várom,ma reggel csináltam egy tesztet negatív lett van még esély?

Figyelt kérdés

Viszont ma reggeltől taknyos vagyok ,ilyen az eddigi 2 terhességemnél volt tök taknyos lettem mikor kiderült!!

Na ez mindegy is!

Másik hogy mielőtt be leszek támadva egyik másik teszt azt írja 6 nappal a nemvárt előtt lehet vele tesztelni!!

Azért is teszteltem mivel múlt hónapban kémiai terhességem volt!

Viszont elvileg a mai napokban van a beágyazódás!!

aug. 4. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Akármit írnak, teljesen felesleges volt tesztet csinálni, elég akkor, ha már jópár napja késik
aug. 4. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Rohadt hamar teszteltél.

És azt sem tudtam, hogy mostanában a nátha is terhes tünet 🤷

Jó, tudom, te kétszer voltál náthás a terhessegeid előtt.

Viszont szerintem ez puszta véletlen.

Az, hogy hat nappal a nem várt előtt lehet tesztelni, pusztán csak marketing.

aug. 4. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
4-e van ma... jó reggelt.
aug. 4. 19:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen képzeld mivel gyengül egy picit az immunredszer valami ilyesmit magyarázott a doki!

Aztán pár nap múlva el is múlik!

aug. 4. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

#4 persze, hogyne...

Istenem...

De ha neked jobb, biztos terhes vagy mert csurog az orrod...

Érdekes, mert nekem csalánkiütésem volt terhesség előtt, akkor most az lett volna a tünet?

Nem, nem volt semmiféle tünet..

A másik gyerekem előtt nem volt csalánkiütésem, pusztán véletlen volt, hogy az első gyereknél kijött

Amúgy igen, a nátha pár nap múlva mindenkinél elmúlik, senki sem marad náthás örök életére 🤷

aug. 4. 19:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell cinikuskodni!!

Nem lehet normálisan????😡😡

aug. 4. 19:48
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

7, nem érted meg normálisan.

Korán teszteltél és a nátha nem terhes tünet.

Ennél normalisabban nem lehet leírni

Ha te nem érted az már nem a mi hibánk.

aug. 4. 20:04
 8/12 anonim ***** válasza:
97%

Hát ez jó 😁

6 nappal korábban tesztelni. Legalább hagyjátok már a gyerekeket normálisan beágyazódni. Bármit ráírnak a kedvetekért a tesztekre, hogy többet keljen használnotok belőle. Nők, leendő anyák kérlek viselkedjetek már felnőtt nőként. Ha késik akkor tesztelj. Semmiről nem maradsz le, 9 hónapig fejlődik benned.

Figyeljétek majd 6 nap múlva jön, hogy pozitív lett és igaza van a náthával kapcsolatban.

aug. 4. 20:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kiváncsi most már elegem van itt bárki bármit ír le van ugatva le van szólva ,elegem van a negatív kritikákból!

El mentek ti ahova gondolom!

Kérdést töröltem én nem nézem többet

aug. 4. 20:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnézed a teszt leírását, ahol részletezi a 6 napot ott látod, hogy valójában az 4. Mert onnan indul visszafele a 6 nap, hogy már késik. A nemvárt napja már a 2. nap visszafele.

Szóval nyugi, az lenne a csoda, ha pozitív lenne.

aug. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!