Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszakadt a gumi de csináltam...

Kiszakadt a gumi de csináltam ovulációs tesztet ami negatív lett, teherbe eshetek ennek ellenére?

Figyelt kérdés
A párommal gumival védekezünk, de ez alkalommal, ahogy betette elszakadt. Egyböl észleltük a problémát és kihúzta. Rögtön elmentem fürdeni és akármennyire káros és nem tesz jót kimostam magam. Gyorsan elszaladtam Gabriel ovulációs tesztet venni, hogy egyböl kizárhassam, hogy termékeny állapotban vagyok-e. Negatívak lettek (2 tesztet csinaltam). Szerintetek lehet esély így is a teherbeesésnek? 72 órás tablettát csak akkor szeretnék bevenni ha tényleg indokolt. Tudom, hogy az sem játék. Köszönöm a válaszokat!

júl. 31. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád hogy működik az ovulációs teszt meg a nő ciklus, akkor nem kérdeznél baromságot.

1. Az ovulációs teszt az ovuláció ELŐTT 24-36 órával pozitív. Tehát ha ma ovulálsz, akkor bizony tegnap lett volna pozitív. Tehát egyetlen teszt nem ér szart se.

2. A spermiumok 5 napig életképesek, tehát ha ma nem is ovulálsz, de 3 nap múlva igen, akkor teherbe is eshetsz.

Ha rendszeres a ciklusod, akkor azzal, hogy hanyadik ciklusnapon történt az eset és hány napos a ciklusod, többre mennénk, mint egyetlen ovulációs teszttel….

De ha a férfi ejakuláció közelében se volt, azért nem túl nagy az esélye a dolognak.

júl. 31. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első nagyon jól leírta.
júl. 31. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt nem értem. HA valóban egybol észleltétek a problémát még az aktus elejen, amikor berakta, és elszakadt, miből gondolod, hogy terhes leszel?🤷 Nem cs*sztetesbol, de tényleg nem értem. Ha mégis kerülhetett beléd spermium/elovaladek, és indokoltnak érzed, vegyel be 72 órás tablettát. Mi nem tudjuk pontosan, mi történt, te voltal ott.
júl. 31. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3, lehet, hogy a pasi gyors tüzelésű: be-ki hu de jó volt...
júl. 31. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ovuláció napján is már negatív az LH teszt.

Vedd be azt a tablettát inkább, igen sok hormon, de a terhesség is..

júl. 31. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
"Kimostam magam."🤦🙆🫣
aug. 1. 01:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen kimostam magam, mert ha szappanos vagy esetleg más kemikáliák érik a hímivarsejteket elhalnak. Ha meg van ijedve az ember hajlamos ilyen dolgokra. Elvileg nincs esély arra, hogy teherbe essek a doki szerint, de gondoltam felteszek itt is egy kérdést ezzel kapcsolatban.
aug. 1. 01:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves...nem tudod kimosni, mert a méhedbe nem tudsz beleturkálni....látszik, fogalmad sincs mi és hogyan van odabent. Egy dolgot tudsz kimosni, a hüvelyed....de a spermium az azzal a lendülettel a méhedbe kerül ahogy a pasi elélvez. Jelen helyzetedben ugyan kb semmi esély a terhességre, de ezt a mosást felejtsd el, ezzel nem lehet védekezni...
aug. 1. 05:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom szerint a férjem úgy lett, hogy egyszer a 10 év alatt nem mosta ki magát. Állítólag működik. Mai napig ebben a hittben él. Nem fogadja el, hogy ilyen nincs 😂😂

Kérdező, ilyen természetesen nincs. Kevés az esélyed, de nem lehetetlen. Kerülhetett oda sperma ami ellen a tabival tudtál volna védekezni.

aug. 1. 08:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!