Segítséget kérek,Juni6 volt az utolsó menzeszem,utána kezdtünk próbálkozni a férjemmel a babával,most 5 napja késik a menzesz a mellbimbóm kissé érzékeny lett,viszont a teszt negatív lehet korai volt a teszt? Reggeli pisinél csináltam lehetek terhes?
Elnézést milyen mindenben is? Egy dolgot írtam,ami utalhat arra mivel máskor azt nem tapasztaltam! És mind a két terheségemnél a legelső jel ez volt! Én ettől nem vagyok idióta!
Lehetett volna kulturáltan is válaszolni,ami neked nem sikerült tehát az idota te vagy!
Jaj ne okoskodj. Nyilvan a mellbimbo erzekenyseg csak es kizárólag terhes tunet lehet!
Azert negatív a teszted 5 nap utan!
Ettol kulturaltabban NEKED nem lehet válaszolni. Mivel annyira vegtelenul egyszerű, butacska nő vagy, hogy talan csak ebb ertesz.
Dehát nem is ismersz,miből gondolod egy kérdesből,hogy valaki buta? Senkivel nem szabad így beszélned névtelenül sem! Mindig illedelmesen kell válaszolni,beszélni, nem le idiótázni a másikat,azért mert nem értünk egyet,jobb lett volna ha ezután azt válaszolod,igen
bocsánat az illetlenségemért.
De ez nem történt meg,és tudjuk az okát is. További szép napot :)
óvoda.. és nem a kérdezőnek szánom.
Kérdező, talán kövi hónapban! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!