Negativ teszt.!?

Figyelt kérdés
Sziasztok,elozo mensim Junius 21tol 26ig tartott. A parommal julius 6-7en voltuno egyutt. De a mai tesztem negativ. Tul koran teszteltem volna? Se a hasam nem faj ,nincs az a megjon erzes se. Erdemes meg tesztelni.?
jún. 18. 06:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat. Nem tudom miert irtam juliustr. Szoval Majus 21tol 26ig menstrualtam. Junius 8-9en voltunk egyutt. De a reggeli teszt negativ. Erdemes kesobbiekben meg tesztelni?
jún. 18. 06:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ezeket a dátumokat akartad írni?
jún. 18. 06:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Így ok :)

Szerintem korán teszteltél, 9-10. napon még nem feltétlenül látszik.

Milyen tesztet használtál (érzékenység, márka)?

jún. 18. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A dátumok szerint korán teszteltél.

10 nap telt el 9.-e óta.

Még lehet pozitív a teszt

Várd meg, hogy meg-e jön ebben a hónapban és ha nem akkor tesztelj.

Ha már kimaradt a menzesz

jún. 18. 07:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Negatív teszt=nem terhes.

Lehetsz még az, de most nem vagy. Ennyi.

jún. 18. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Hány napos ciklusaid vannak? Ha 18-20. napon voltatok együtt, akkor nyilván nem 28 naposak. Akkor miért vársz most mindjárt megjön érzést? Ha pedig 28 napos ciklusaid vannak, akkor h lennél terhes?
jún. 18. 07:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kedvem számolgatni, írd már le mikor kellene megjonnie.
jún. 18. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Május 21től ma vagy a 28.napon.

Egyuttléttől 9. Napon vagy.

A 9.nap kotai még bármilyen teszthez is, a 28 napos ciklus zeljesen átlagos. Ha 28 napos a ciklusod, 1-2 napon belül kiderül, sikerült -e, a legérzékenyebb tesztet is 11,12.napon érdemes csinálni hogy ne kelljen még 4 kérdést kiírni, van-e rajta valami.

Szóval elvileg előbb jön meg, ha viszont nem 28 naposak a cikusok, hanem mondjuk 35, 40 vagy rendszertelen, és csak az a 2 együttlét volt a hónapban, figyelembe véve hogy bármikor ovulálhattál és napokig elvannak a spermiumok bent, még van egy jó heted, mire a teszt biztosat mutat.

jún. 18. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
8# ha 28 napos ciklusai vannak, nem hiszem, hogy olyan későn van ovuja mint ahogy együtt voltak.
jún. 18. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:

9

Nekem 28 napos ciklusnál 16, 17. Napon volt pozitív az ovu teszt, és a 29 napon a terhesséi teszt is az elsőnél.

Abban a hónapban amikor a második gyerek fogant, a 22.napon volt pozi az ovu teszt és a 35.napon a terhességi. (12dpo)

Nem kizárt. Ha csak 2x voltak együtt abban a hónapban, 25.én már 100%a negatív ha nem jön meg addig.

jún. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!