Negativ teszt.!?
Így ok :)
Szerintem korán teszteltél, 9-10. napon még nem feltétlenül látszik.
Milyen tesztet használtál (érzékenység, márka)?
A dátumok szerint korán teszteltél.
10 nap telt el 9.-e óta.
Még lehet pozitív a teszt
Várd meg, hogy meg-e jön ebben a hónapban és ha nem akkor tesztelj.
Ha már kimaradt a menzesz
Negatív teszt=nem terhes.
Lehetsz még az, de most nem vagy. Ennyi.
Május 21től ma vagy a 28.napon.
Egyuttléttől 9. Napon vagy.
A 9.nap kotai még bármilyen teszthez is, a 28 napos ciklus zeljesen átlagos. Ha 28 napos a ciklusod, 1-2 napon belül kiderül, sikerült -e, a legérzékenyebb tesztet is 11,12.napon érdemes csinálni hogy ne kelljen még 4 kérdést kiírni, van-e rajta valami.
Szóval elvileg előbb jön meg, ha viszont nem 28 naposak a cikusok, hanem mondjuk 35, 40 vagy rendszertelen, és csak az a 2 együttlét volt a hónapban, figyelembe véve hogy bármikor ovulálhattál és napokig elvannak a spermiumok bent, még van egy jó heted, mire a teszt biztosat mutat.
9
Nekem 28 napos ciklusnál 16, 17. Napon volt pozitív az ovu teszt, és a 29 napon a terhesséi teszt is az elsőnél.
Abban a hónapban amikor a második gyerek fogant, a 22.napon volt pozi az ovu teszt és a 35.napon a terhességi. (12dpo)
Nem kizárt. Ha csak 2x voltak együtt abban a hónapban, 25.én már 100%a negatív ha nem jön meg addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!