Negativ teszt, de novekvo has es gyors hizas?
Figyelt kérdés
Sovany alkat vagyok es evek ota nem hiztam, de az elmult masfel hetben rogton tobb mint 3 kg-t. Nem ettem se tobbet se gyakrabban. Meg latszik is a hasamon hogy nagyobb. Mi lehet itt?2024. máj. 10. 11:53
2/21 anonim válasza:
Ha terhes is lennel, nem hiznal 3 kg-ot masfel het alatt, ahhoz tobb het kell, foleg az elejen. Az ugye megvan, hogy kb. makszem nagysagu az embrio hetekig ? Hol van az a 3 kg-tol ?
3/21 A kérdező kommentje:
De utoljara vagy masfel honapja volt egyuttlet, gondoltam hogy nem 1-2 hetes
2024. máj. 10. 12:18
4/21 anonim válasza:
De negatív a teszted. Nem vagy terhes. Más miatt híztál.
5/21 anonim válasza:
6 hetesen is csak almamag nagyságú a baba.
Menj nőgyógyászhoz, ha minden rendben, akkor a háziorvoshoz és ő majd elirányít szakrendelésre.
6/21 anonim válasza:
Gondolom menstruáltál azóta, a teszt negatív, ha 1,5hónapja voltatok együtt és terhes lennél (szinte kizárt) akkor is max 8-9hetes lenne, olyankor még nincs hasnövekedés, pláne nem 3kg hízás.
Lehet hormonzavar 🤷🏼♀️ az tud hírtelen hízást csinálni, ugyan annyi étkezés mellett. Vagy szimplán hízás, attól, hogy eddig nem híztál nem zárja ki, hogy most fogsz, ha az alap anyagcseréd épp más, mint eddig.
7/21 A kérdező kommentje:
Ertem csak furcsallom hogy evek ota nem tudtam elerni az 50kg-t erre par het alatt megis sikerult a semmibol. Nem banom a hizast csak tudnam az okat
2024. máj. 10. 13:39
9/21 anonim válasza:
17 hetes terhesen 1 kiló plusznál tartok, pedig 54 kg-ról indultam. Nem terhességtől hízol.
10/21 anonim válasza:
Itt a meleg, plusz vizet szedtél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!