Segítséget kérek,Juni6 volt az utolsó menzeszem,utána kezdtünk próbálkozni a férjemmel a babával,most 5 napja késik a menzesz a mellbimbóm kissé érzékeny lett,viszont a teszt negatív lehet korai volt a teszt? Reggeli pisinél csináltam lehetek terhes?
Bocsi, de neked meg milyen életed lehet hogy ezeket nincs kivel megbeszéld? :)
Illetve mástól vársz itt választ. Teszt szerint negatív vagy. Mit varsz? Varázsoljunk beléd egy gyereket?
Tudooom, tapasztalatok érdekelnek. De mindenkinek egyéni....ez is!
Így van a tapasztalatok.
Tegnap regisztráltam magam elsőnek ide,a környezetemből ezt már mindenki tudja,mindenki próbált segíteni,sok ehhez hasonló kérdést tudtam itt elolvasni,tettem egy próbált hátha valaki volt hasonló képpen,mert nekem a környezetem még nem volt így.De ha nem tudunk segíteni semmi baj,görgessünk tovább.És igen minden bántás rossz és szomorú,hiszen aki a másikat bántja az nem boldog, és saját magával van a problémája.
Ha tudni szeretnéd az életem,nyugodt szép életem van,gyönyörű családommal gyerekeimmel,mindenkinek ezt kívánom. További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!