7 hete szültem, hosszú vajúdás után végül sűrgősségi császár, kizárólag szoptatok az eleje óta bőven van tejem óránként szinte. Viszont 6. héten megjött napra pontosan a mensim. Elmentem nőgyógyászomhoz tele vagyok érett petékkel. Hogy lehetséges?
Teljesen normális, ha gyorsan visszaáll a peteérés és a menstruáció. Az is, ha valakinek hónapokig nem jön meg szülés után, vagy amíg szoptat. Én az első tábor voltam, 9hetes volt a lányunk amikor megjött (volt peteérésem is, mindig érzem, kb 7 hetes volt a kicsi amikor éreztem a p.é tüneteimet).
A gyors következő terhesség nem a következő császár miatt veszélyes, hanem ahogy írták: a heg repedhet szét terhesség alatt (minél kevesebb idő telik el, annál gyengébb még a hegszövet), ami a babára és rád is életveszélyes lehet. A regeneálódás miatt tanácsolják, hogy (pláne császár után) minimum egy év teljen el a szülés és a következő teherbeesés közt, mert addigra csökken a komlikációk esélye. Hüvelyi után sem ajánlott újra gyorsan teherbe esni, a császár meg egy nagy hasi műtét. Ha nem akarsz kockáztatni védekeztek és nem kell attól félni, hogy baj lesz.
Az összes komment egy rakat kretén.
Nem a védekezésre volt senki kíváncsi ti szerencsétlenek😒 Hanem hogy aki ugyanígy volt annak mi lett a kimenetele.
Elmebetegek😂
Mi lett volna a kimenetele?
Lett menzesz, lett peteérés, védekeztünk és nem estem teherbe.
Ja, és szoptattam is egy jó darabig.
Nincs ebben semmi szokatlan meg varázslatos
Kérdező. Szerintem ne hallgass itt a válaszadókra, mert nyomorult mind. Egy értelmes választ nem tud adni.
Kretének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!