Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás alatt bent lehet a...

Vajúdás alatt bent lehet a férjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A férjem nem szeretne konkrétan a kitolás szakaszánál részt venni de maga a vajúdás az más, ott támogatna. Van rá lehetőség,hogy vajúdás alatt velem legyen majd mikor élesedik a helyzet esetleg kimegy addig?

Debreceni klinikán fogok szülni.

jún. 28. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze :)
jún. 28. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is igy tervezzuk a ferjemmel, eddig nem tajekoztatott senki arrol, hogy ez ne lenne lehetseges. Fel is huznam magam rajta.😅
jún. 28. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, akkor megy ki amikor akar. :)
jún. 28. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Pont akkor kéne hogy pzt legyen, addig csak vársz, sakkoztok?

A kitolásnál fogná a térded, borogatna, szoríthatnád a kezét ha jön a fájás.

Férjem bent volt a baba születésénél de szigorúan ugyelt arra hogy ne lásson semmit belőlem ott lent akkor, a fejemnél állt és ha kellett el is fordult, nem vágta el a köldökzsinór stb, de el nem tudom képzelni minek lett volna ott végig ha épp a lényegnél megy ki. Es nem a baba születése a lényeg itt most hanem tényleg kb csak akkor van értelme ott lenni segíteni és támogatni.

jún. 29. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet, hogy a végén úgy érzi, mégis marad. 😄
jún. 29. 02:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze, lehetséges.

De (ugyan nem Debrecen) de a második gyerekem születésénél nem engedték be a férjemet velem, merthogy "ez még nem vajúdás". 2 perces fájások, elfolyt magzatvíz, hát akkor mégis mi a fene, gyomorrontás?! Hiába mondtam, hogy az első gyerekem is elég gyorsan jött. Úgyhogy egyedül vajúdtam, tök rossz volt, és máig bánom, hogy nem csaptam az asztalra. Nekem is jobban esett volna, ha vajúdás közben velem van, akár csak fogja a kezem vagy ad egy pohár vizet. Kitolásnál már ott volt, de kb fel se fogtam, hogy ott van.

Szóval álljatok ki magatokért.

jún. 29. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
4-es, VÁRSZ? Vajúdtál te már valaha? :D :D :D
jún. 29. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen képzeld, vajúdtam, többször is, és a kitolás része a szar, előtte mikor 12 órán át csak fájdogál, néha, néha nem, akkor be sem jöhet.

Mind2 alkalommal a születés előtt 1 órával jihetett be amikor már tényleg vajúdás volt, elotte vérnyomás mérés, branul helyezés, hát ahhoz aztán kell a támogatás... A tolófájásra meg kimegy.

jún. 29. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
8-as, hát én ilyen helyen nem szültem volna. A férjem az elejétől bent lehetett, ha 12 órát akkor annyit, ott tudott mit segíteni, mert lehet az első pár órában nem fáj annyira, de utána meg órákon át cefetül. A tolófájások közben a világomról nem tudtam, ha kiment volna, észre sem veszem. A kérdező jó helyen fog szülni, és a férje eleget tud neki segíteni, ha nem igényli a legvégét, az is rendben van.
jún. 29. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi is így indultunk neki, de végül bent maradt. Nem bánta meg, sőt örömmel mesél róla bármikor.
jún. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!