A vajúdás alatt bennt lehet velem a férjem?
Figyelt kérdés
Igazából két kórház jön nálunk szóba az egyik a St. Imre ott úgy tudom, hogy csak a szülőszobára lehet a kísérőnek bejönni. A másik kórház a St. János arra vonatkozóan nem tudok semmit, hogy a vajúdás alatt vagy csak a szülőszobán lehet e a kísérőm jelen?2011. jan. 10. 11:48
1/5 anonim válasza:
Csak a szent imréről tudok nyilatkozni, 2x szültem ott.
Mikor már 4 ujjnyira nyitva van a méhszáj akkor mehetsz a szülőszobára a pároddal. Addig a vajúdóban várakozol. Ezért nem érdemes korán bemenni. De ez nem azt jelenti, hogy a szülőszobán máris szülni fogsz, ott még vajúdgasz egy jó darabig mire megszületik a baba. Nekem az első babámmal du 4kor bementünk a kórházba, 9kor a szülőszobára (addig sem unatkoztam, mert beöntést adtak, vizsgálgattak, vérnyomásmérés, nst stb) és hajnali 0.52perckor születtett meg a lányom. Másodszor, beértem reggel 8ra egyből a szülőszobára mentem ott volt az nst is, és 10.07perckor született meg a másik lányom.
Könnyű, szép szülést!
2/5 anonim válasza:
én is kétszer szültem a Szent Imrében. A vajúdóba nem jöhet a párod, mert ott több kismama is lehet egyszerre, csak a szülőszobára. Amíg Te a vajúdóban vagy, addig a párod a szülőrészleg előtt a folyosón tartózkodhat és ez szerinte így is van jól. A vajúdóban nst-t csinálnak, oda nem kell közben egy (vagy több) idegen férfi. Én az elsőnél kb 1 órát voltam a vajúdóban, de amikor nem volt vizsgálat, akkor kimentem a folyosóra a páromhoz, a második alkalommal csak beraktam a cuccaimat a vizsgálat idejére és már mondták is, hogy ne is menjek vissza, egyből szülőszoba.
3/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Valaki a St. Jánosról tud infót ilyen téren?
2011. jan. 10. 12:00
4/5 anonim válasza:
En a Margitban szultem, ami a Szt. Janos korhaze. A Margitban a kezdetektol a vegeig bent lehet a kisero. Ha csaszar, akkor a mutetig is Veled lehet, majd a muton kivul lathat teged egy ablakon keresztul... es a kisero az aki elsonek megfoghatja a babat es ott lehet a furdetersnel.
5/5 anonim válasza:
Én a Jánosban szültem, végig velem volt a férjem. Nincs vajúdó, csak 5 egy ágyas, szuper szülőszoba. A szülés után is ott voltunk még 2 órát hármasban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!