Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imrében ha nincsen más...

Szent Imrében ha nincsen más a vajúdóban, akkor a férjem velem lehet?

Figyelt kérdés

Láttam az osztályt, a szülőszobákat, a közös vajúdót is. Szeretném tudni, hogy mire számíthatok. Azt mondták, hogy a többágyas vajudóban csak akkor lehet bent, ha más anyuka nincsen ott. De ha vannak, akkor ott a folyosón vagy valahol együtt lehetünk? Nekem az segítség lenne, ha ott lenne.

34hkm

2012. szept. 5. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel az én szülésemkor szinte tele volt a vajudó igy mi kint ültünk ill sétáltunk az üres khban. Azt mondták ha baj van csengessek.Éjjel 4kor mentünk be és 8ig sétálgattunk.5 ujjnyit tágultam alatta. Amikor a wcről a fszen alig birtam felkelni akkor csengettünk be és mondták hogy ezalatt 4ujjnyit tágultam s hivják a dokimat. 12re lett meg a baba.(2.5éves nagylány már.)
2012. szept. 5. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
sajna nem.. én 20órát vajúdtam,ebből 15-öt töltöttem a vajúdóban,mert mindenki olyan mázlista volt h szülőszobára ment én meg nem tágultam. hiába volt h egyedül is voltam,nem engedték be,mert bármikor jöhetett kismama.. a benti részen csak a szülőszobán lehet,ha nem akkor a kinti folyosón,ahol a többiek..
2012. szept. 5. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
és én ki se mehettem a páromhoz,mert túlhordás miatt folymatosan monitoroztak.. sakk-matt... ha bírod,persze mehetsz a folyosóra sétálgatni,de 10 órát vagy még többet?? hááát..
2012. szept. 5. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
ez tök gáz, hogy így van, mert pont ekkor van a legnagyobb szükség rá, amíg szenvedsz. tuti én is a folyosón fogok mászkálgatni. az elsőnél nem itt szültem, de akkor is lépcsőztem meg mászkáltam a kórházban.
2012. szept. 5. 16:48
 5/11 A kérdező kommentje:

értem, szval akkor csak a szülőszobára jöhet be. érdemes akkor minél később beérni, hogy kevesebbet legyünk a vajúdóban (nekem a gondolat is frusztráló, hogy még mások is ott legyenek, mikor éppen kínlódok). ez tényleg elég gáz, hogy nem lehet ott....:S dúla velem lehet ott ugye?

és mi van akkor, ha valakiknek egyszerre indul meg a szülés? és 2 szülőszoba van, akkor mi van?

2012. szept. 5. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Barátnőm 18 órát vajúdott egyedül. Közben a vize is elfogyott, szinte kúszva-mászva ment ki a párjához érte.

Biztos vannak pozitívumai is a Szt. Imrének, de számomra ez akkora negatívum, ami mellett eltörpülnek a pozitívumok. (ráadásul nem is tudok olyan egyedi pozitívumot, ami más kórházban, ahol a párod Veled lehet stb.. ne lenne)

2012. szept. 6. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:

én 3x szültem ott, és pozitív volt.

Elsőnél lassan tágultam, de kint voltam a folyosón férjemmel, tökjól elvoltunk, még ekkor alig voltak fájásaim.

Másodjára és harmadjára már annyira gyorsan zajlott minden, hogy csak a kötelező NSt-N voltam a vajúdóban, utána már mehettünk is a szülőszobára és akkor már együtt voltunk.

van dokid? Vele beszéld meg ezeket, hogy mik a lehetőségek!! SOkmindent lehet ám, csak jó helyen kell kérdezni-kérni- én úgy tudom.

Egyébként 5db szülőszoba van az Imrében.

2012. szept. 6. 22:05
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi! igen van dokim és sz.nőm is!
2012. szept. 7. 09:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha van dokid és szülésznőd is, akkor semmi gond nem lesz. Nekem is volt és úgy oldottuk meg, hogy a szülésznő telefonos segítségével addig maradtunk otthon, amíg csak lehetett. Mikor beértünk, csak annyit kellett külön lennem a férjemtől, amig Ő is beöltözött és mehettünk az Ikea szobába. Szerintem ne itt kérdezz, mert láttam nagyon negatív válaszokat is. Beszélj meg mindent a szülésznőddel, Ő lesz a kulcs figura. Mindenben tud segíteni. És halkan jegyezném meg, hogy tudsz fogadni csecsemős nővért is, aki a babáddal kapcsoltban óriási segítség lehet.
2012. szept. 8. 10:57
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi, pont gondolkozom rajta.

óh ne is mond, borzalmasak az emberek itt sokszor, olyan támadóak is nemcsak negatívak hogy na!

2012. szept. 8. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!