Szent Imrében ha nincsen más a vajúdóban, akkor a férjem velem lehet?
Láttam az osztályt, a szülőszobákat, a közös vajúdót is. Szeretném tudni, hogy mire számíthatok. Azt mondták, hogy a többágyas vajudóban csak akkor lehet bent, ha más anyuka nincsen ott. De ha vannak, akkor ott a folyosón vagy valahol együtt lehetünk? Nekem az segítség lenne, ha ott lenne.
34hkm
értem, szval akkor csak a szülőszobára jöhet be. érdemes akkor minél később beérni, hogy kevesebbet legyünk a vajúdóban (nekem a gondolat is frusztráló, hogy még mások is ott legyenek, mikor éppen kínlódok). ez tényleg elég gáz, hogy nem lehet ott....:S dúla velem lehet ott ugye?
és mi van akkor, ha valakiknek egyszerre indul meg a szülés? és 2 szülőszoba van, akkor mi van?
Barátnőm 18 órát vajúdott egyedül. Közben a vize is elfogyott, szinte kúszva-mászva ment ki a párjához érte.
Biztos vannak pozitívumai is a Szt. Imrének, de számomra ez akkora negatívum, ami mellett eltörpülnek a pozitívumok. (ráadásul nem is tudok olyan egyedi pozitívumot, ami más kórházban, ahol a párod Veled lehet stb.. ne lenne)
én 3x szültem ott, és pozitív volt.
Elsőnél lassan tágultam, de kint voltam a folyosón férjemmel, tökjól elvoltunk, még ekkor alig voltak fájásaim.
Másodjára és harmadjára már annyira gyorsan zajlott minden, hogy csak a kötelező NSt-N voltam a vajúdóban, utána már mehettünk is a szülőszobára és akkor már együtt voltunk.
van dokid? Vele beszéld meg ezeket, hogy mik a lehetőségek!! SOkmindent lehet ám, csak jó helyen kell kérdezni-kérni- én úgy tudom.
Egyébként 5db szülőszoba van az Imrében.
köszi, pont gondolkozom rajta.
óh ne is mond, borzalmasak az emberek itt sokszor, olyan támadóak is nemcsak negatívak hogy na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!