Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél mennyi időt töltötté...

Szülésnél mennyi időt töltöttél a vajúdóban és mennyit a szülőszobán, míg a karodban tarthattad a babádat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:

vajúdó: 5 percesekkel mentem le vizsgálat után 2 percesek lettek.

hajnal egytől hatig vajúdó

kitolás : szülőszoba: negyedóra + még pár perc a varrás aztán 1 óra örző.

első baba .

2011. máj. 12. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs külön vajúdó. Éjféltől kb. 4-5 óráig még mászkáltam vissza a szobába, zuhanyoztam, a szülésznővel dumáltam a nővér szobában. Aztán 5-kor bekötötték az oxitocint, onnantól kezdve a szülőszobában voltam végig. Csak pisilni mentem ki néha, amúgy labdán ücsörögtem szinte végig. És délre lett meg a kislányom.
2011. máj. 12. 09:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ahol én szültem, ott sincs külön vajúdó és szülőszoba.

Én reggel 7:30kor mentem be és 14:30-kor a kislányom már a kezembe volt, elvileg még 2 órát kellett volna a szülőszobán töltenem megfigyelésen, de én kb este 7-8 között kerültem a kórterembe. Gátmetszésnél át vágtak egy nagyobb vér eret, így annyi vért vesztettem, mint egy császármetszésnél, infúziót kaptam 3 zacsival.

2011. máj. 12. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:

első baba:

ötpercesekkel értem be a kh-ba hajnal 2-kor, de csak 1 ujjnyira voltam nyitva. akkora tumultus volt, hogy a vajúdóba se jutottam be, a folyosón sétálgatta.

Reggel 8-kor elfolyt a magzatvíz, ekkor 2 ujjnyi voltam, beültem egy kanapéra a vajúdóba, szóltam én kb 25x, hogy nézzen meg valaki, de tojtak rám magasról. Ezen a kanapén szültem végül, 10.40-kor megvolt a lányom. Szülőszobát nem is láttam belülről, orvos 2x látott: mikor felvett az osztályra, meg mikor sterilizálta a méhemet 8szétszakadt a lepény).

második baba:

5 percesekkel indultunk itthonról, azt hittem a kocsiban megszülök, már tolóim voltam, nem győztem ellihegni.

Reggel 8-ra értünk be, már 4 ujjnyi voltam, egyből szülőágyra mehettem. 8.40-kor megvolt a kisfiam, de azért tartott ilyen hosszú ideig, mert rá volt tekeredve a zsinór és folyton visszarántotta, hiába nyomtam, fel-alá szambázott a szülőcsatornában szegénykém. Végül sikerült leszakítania a lepényt és nem kellett durvább eszközökhöz nyúlniuk a dokiknak :-)

2011. máj. 12. 09:23
 5/10 melcsiboszi ***** válasza:

Első baba

Éjjel kettőre értünk be, kb. reggel 7-fél 8-ig voltam a vajúdóban, onnantól a szülőszobán, délután negyed 3-ra lett meg a kisfiam.

2011. máj. 12. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem volt külön vajúdó, csak szülőszoba. 8 órát töltöttem ott, majd sajnos fél órát a császárműtőben, aztán még másfél órát a megfigyelőben, de akkor már velem volt a kislányom és az apuka is.
2011. máj. 12. 10:49
 7/10 Adri baba ***** válasza:

5 percesekkel mentem a szülőszobára (2 ujnyi tágulással) oxitocin burokrepesztés.

Összesen 2 orát tartozkodtam bennt meg ugye a másik kötelező 2 oralábadozás.

Első baba volt

2011. máj. 12. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindkétszer végig a szülőszobán voltam (nincs külön vajúdó).

1.baba: 3 órát (plusz utána 2 óra megfigyelés)

2.baba: kevesebb mint 1 órát (plusz utána 3 óra megfigyelés, nem volt baj, csak véletlen lett 3 óra, mert nem értek rá előbb átkísérni a kórterembe)

2011. máj. 12. 11:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem volt külön vajúdó. Kb 10:30-ra értünk a kórházba 7 perces fájásokkal. Felvétel, NST, beöntés után kb 11-re kerültem a szülőszobába. 14:15-kor megszületett a kislányom. Első baba. Utána 2 óra megfigyelés.
2011. máj. 12. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Rögtön szülőszoba, 3 perces fájásokkal. De nehezen tágultam, így 13 órát töltöttem ott,mire megszületett a babám
2011. máj. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!