Hogyan lehet kibírni? Nem akarja látni a lányait! Ne mondjam el a 4 éves lányunknak? Mi lesz, ha a lányaim rákérdeznek: Nekünk miért nincsen apukánk?
Sziasztok!
Totál kivagyok bukva.
6 hetem van a szülésig és pár hete szakítottam párommal. Nekem Ő volz az első mindenben 8 évvel ezelőtt. Van már egy 4 éves lányunk is.
Nagyon sokat nyeltem, besokaltam és én mondtam, hogy vége.
Ő nem hívott egy hétig.
Ma beszéltünk először. Úgy, hogy felhívtam, mert hetekkel ezelőtt lebeszéltünk holnapra egy programot és azt mondta, hogyha egyszer elküldtem és nem alszunk se előtte, se utánna együtt, akkor lefújva a holnapi nap és Ő ugyan nem akarja látni a lányait, legalább nem fizet gyermektartást.
Most még nagyon nehéz. Nem is tudom hogyan bírom ki. Talán nem mondom el a 4 éves lányunknak.
Régóta terrorizált minket.
Olyanok is járnak az eszembe, hogy mi lesz, ha párom év múlva a lányaim rákérdeznek: Nekünk miért nincsen apukánk?
A lányom nagyon okos, Ő tudja, hogy túl sokat is tettünk az apjáért, de vajon erre meddig fog emlékezni?
Szeretem nagyon is a párom, de így nem élhetünk tovább. Valahogyan ki kell bírnom, pedig nagyon nehéz, hogy pont ilyenkor ilyen...
Most valószínűleg rettenetesen sértve érzi magát,és mindenhonnan beléd akar rúgni ahonnan csak tud-pl a gyerekeiteken keresztül is.
Zárójelben jegyezném meg,h rosszul tudja, a gyerektartás semmilyen összefüggésben nincs a látogatással.Ha az ő gyerekei,akkor fizet mint a katonatiszt,akkor is,ha soha nem látogatja meg őket.
Utolsó válaszoló!!!
Mi az hogy kiszolgáltad ??????????
Nem szolga egy feleség.Még végül ő jön ki hibásnak.
Ez a kiszolgáltad duma nagyon rossz. De ha már kérdezted az anyát, megkérdezheted apukát is , hogy ő mitt tett a kapcsolatért?
Anyukám azzal takarózott a rossz házassága végett évekig, hogy mert mit mondott volna nekünk ,mért nincs apukánk? Hát az igazság az, hogy többször kívántam azt, hogy ne legyen velünk, mint hallgattam az állandó veszekedéseket, és verekedéseket. Rossz légkör volt, és felnőtt fejjel jöttem rá, nem az volt anyukám igazi indoka, hogy legalább így volt apánk, hanem félt egyedül 2 gyerekkel maradni, anyagilag. A mai napig nem ismeri be. Ha az élet ilyen döntés elé sodorna biztos ezt tartanám szem előtt, nem azt, hogy szeretem. Egy kapcsolatért 2 embernek kell tenni, nem csak neked. Ez az ember a leírtak alapján nem érdemel meg titeket.
Nem támadunk utolsó, csak rosszul jött ki a mondat.
Mindenhez ketten kellenek, csak így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!