Lehet hogy azért nem szülök még, "tartom" magam a 1,5 éves lányom miatt?
Lehet.
Én a Szentestét szerettem volna mindenképpen itthon tölteni a nagyobbik gyermekemmel. Kósza görcseim voltak, de tartottam magam, és amúgy is elterelte a figyelmemet a sok teendő, ünneplés stb.
Nagyon megkönnyebbültem, mikor elmúlt a karácsony, és láthattam az ünnepek alatt a gyerekem mosolyát, örömét.
Január 6-án szültem, spontán.
Sok szerencsét kívánok neked!!
Az könnyen meglehet,hogy csak a tudatod nem engedi ki a babát. Vagy a baba nem akar még kibújni.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,39hkm
én a másfél éves lányom névnaján itthon akartam lenni. úgy voltam, hogy vagy addigra már jöjjek haza a kh-ból, vagy műsnap menjek szülni.
a névnapján este 8-kor lefektettük, és mentünk szülni :) 10-kor már kint volt a kistesó :)
hogy tervezitej? bemegy meglátogatni?
mi nagyon féltünk, hogy nagy sírás lesz, ha jönnek el apával, de nem. jött a mama is velük, és semmi probléma nem volt. én ajánlom, hogy menjen be ő is, és így nem fog keresni, merre vagy.
sok boldogságot, meg jó egészséget nektek!
köszönöm, h válaszoltatok. A lányom már jó kezekben van, uh szülhetek. :-) Tervezzük, hogy bejön hozzám, mig bent vagyunk a kistesóval, igen.
Amikor végleg hozzuk haza, akkor oda természetesen jön, mert azt mondtuk neki, hogy ő a nagylány, és ő hozza haza a kistestvérét. hát akkor szoritsatok lányok, hogy hamar meglegyen....:-)
Akkor szorítsunk egymásnak!! :-D
üdv:2gyerkőcös,39heteske
Szorítok Neked és az utolsó válaszolónak is!
Majd írjátok meg, ha megvan a baba :)
Könnyű, gyors szülést! Igazából irigyellek, olyan nagyon nagy boldogság a szülés! Mi már teljesítettük a tervet (2 baba), de amúgy olyan szívesen lennék újra várandós és szülnék... :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!