Célegyenesben lennék? Mikor hívjam a férjem?
Tegnap este és ma hajnalban hasmenésem volt párszor, de akkor még semmit nem éreztem, az esti vacsorára fogtam. A férjem nyugiban elment dolgozni.
Azonban 1 - másfél órája kellemetlenül feszül a hasam, fáj a derekam és az alhasam is, haza is jöttem a sétából, akkor éreztem először, hozzáteszem, nem kellett megállnom mert annyira fáj, bírható fájdalom, éppen ezért nem tudom, hogy szülni fogok-e, vagy jóslózok. Talán még annyi, hogy ülve jobban befeszül a pocakom, mint állva, de a tűrhető fájdalom marad és nem erősödik, ez nem tudom számít-e valamit.
Mást nem akarok hívni ezzel, mert menne körbe a hír, mint a futótűz.
Első baba, kicsit izgulok és kétségbe is vagyok esve, mert potyára nem szeretném riasztani a férjemet de ha hirtelen beindul a folyamat nem tudom mit csinálok egyedül...
Ha ide tudsz pötyögni, akkor nem kell rohanni sehová!
Ha már zihálsz és 5 percesek a fájások,ami közben csak a fájdalomra tudsz koncentrálni, na akkor ideje indulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!