Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Célegyenesben lennék? Mikor...

Célegyenesben lennék? Mikor hívjam a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap este és ma hajnalban hasmenésem volt párszor, de akkor még semmit nem éreztem, az esti vacsorára fogtam. A férjem nyugiban elment dolgozni.

Azonban 1 - másfél órája kellemetlenül feszül a hasam, fáj a derekam és az alhasam is, haza is jöttem a sétából, akkor éreztem először, hozzáteszem, nem kellett megállnom mert annyira fáj, bírható fájdalom, éppen ezért nem tudom, hogy szülni fogok-e, vagy jóslózok. Talán még annyi, hogy ülve jobban befeszül a pocakom, mint állva, de a tűrhető fájdalom marad és nem erősödik, ez nem tudom számít-e valamit.

Mást nem akarok hívni ezzel, mert menne körbe a hír, mint a futótűz.

Első baba, kicsit izgulok és kétségbe is vagyok esve, mert potyára nem szeretném riasztani a férjemet de ha hirtelen beindul a folyamat nem tudom mit csinálok egyedül...

2019. jan. 11. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Először is nyugidj meg! Valószínű, hogy tébyleg beindult. Nekem is a szülés előtti ejjelen többszöt is ment a hasam, nem találtam a helyem. Akkor még fájásom nem volt, de éreztem, hogy valami lesz. Annyit tehetsz, hogy beülsz 1 kád meleg vízbe. Ha erősödik a fájás, akkor tuti szülni fogsz, ha elmúlik csak jóslózol. Innen még akár 1 napig is elhúzódhat mire kibújik a pici, de mivel első baba, így, hogy megnyugodj akár hívhatod is a férjed. Könnyű szülést kívánok! Hány hetes vagy?
2019. jan. 11. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Ha ide tudsz pötyögni, akkor nem kell rohanni sehová!

Ha már zihálsz és 5 percesek a fájások,ami közben csak a fájdalomra tudsz koncentrálni, na akkor ideje indulni!

2019. jan. 11. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor jön haza a férjed? Ha pár órán belül, akkor szerintem nem kell telefonálnod neki. Ha késő délután, este is fáj, vagy erősödik, akkor bementek majd.
2019. jan. 11. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2019. jan. 11. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
hogy szültél és mikor?
2021. szept. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!