Egy komplikált hüvelyi jóval nagyobb vérzéssel jár, míg egy normál menetű nem.
De császárnál minden esetben kontrollálhatóbb a vérzés.
2017. nov. 14. 17:55
2/14 anonim válasza:
Hüvelyi szülés. Gondold végig logikusan: a csaszarnal vágnak is.
2017. nov. 14. 17:58
3/14 anonim válasza:
én csak a magam nevében mondhatom, hogy mindkét császárom után 6 hétig tartott a vérzés. az első durvább volt - ott vajjúdtam is, valszeg amiatt, szó szerint ettem a Tenákat 3 hétig...az inkontinencia betéteket.
a másik császáromnál elég volt egy csomag tena, utána elég volt a normál nagy méretű szárnyas betét, de véreztem rendesen 6 hétig
2017. nov. 14. 18:12
4/14 anonim válasza:
Semmi összefüggés a kettő között.
Én császármetszéssel szültem, pár nap híján 6 hétig tartott a vérzésem utána.
2017. nov. 14. 18:17
5/14 anonim válasza:
3, szerintem nem a gyermekágyra gondolt a kérdező, hanem konkrétan a szüléssel járó vérveszteségre.
Nekem vákuumos szülésem volt és transzfúzióra szorultam utána, olyan sok vért vesztettem.
2017. nov. 14. 18:21
6/14 A kérdező kommentje:
Igen, a szülésre gondoltam,mivel sokan mondják,hogy a császár rosszabb,mert az egy műtét. De gondoltam, hogy ott jobban lehet kontrollálni a vért,fel vannak jobban készülve,főleg ha programozott. Nemtudom hogy van ez valójában,melyik a veszélytelenebb ilyen szempontból
2017. nov. 14. 18:29
7/14 anonim válasza:
Ha erre gondolt a kérdező, akkor pontosabban is megfogalmazhatta volna és akkor a válaszom az, hogy halvány lila gőzöm nincs, nem tudok tapasztalatot mondani, ugyanis félig eszméletlen állapotban vittek a műtőbe a császáromnál és altatásban végezték, úgyhogy sajnos nem tudom megmondani a tapasztalataim alapján, hogy mennyi vér távozott belőlem. És szerintem aki természetesen szül, az sem áll neki méregetni, vagy aki császárral szül és nem altatásban, hanem érzéstelenítéssel, az eleve meg sem mozdulhat, hogy lássa egyáltalán, hogy mennyi vér távozott belőle. Szóval szerintem ebből kiindulva, nem gondolnám, hogy a szülés pillanatában távozó vérre gondolt a kérdező. De ha igen, akkor nézze meg az interneten, mert az orvosok vannak ezzel tisztában és nem a szülő nők, erről szóló cikket pedig biztos talál.
2017. nov. 14. 18:30
8/14 anonim válasza:
Császárnál nagyobb a vérvesztés, mint egy normál lefolyású hüvelyi szülésnél.
2017. nov. 14. 18:33
9/14 anonim válasza:
Nekem a végén mind a kettő gyerek császárra született és a 2 műtét között is nagy volt a különbség a vérveszteség terén. Az első az sürgősségi császár volt, előtte próbálkoztak vákummal rásegíteni a dolgokra de mivel nem járt sikerrel a dolog ezért 10 percen belül a műtőasztalon találtam magam ...valószínűleg ez a kapkodás is az egyik oka volt, hogy annyi vért vesztettem. A második alkalommal is úgy alakult a dolog, hogy akkor próbáljuk meg hátha most sikerül természetes úton de átbeszéltük a dokikkal és szülésznőkkel, hogyha mégse úgy halad a dolog akkor császár lesz ... végül kb 7-8 óra vajúdás után, ez is császár lett de ezúttal mindenre volt idő, férjem is bent lehetett, nem kellett a baba állapota miatt se aggódni és sokkal kevesebb vérzéssel járt, nem lettem vérszegény se szerencsére.
2017. nov. 14. 20:24
10/14 anonim válasza:
Ha mindkettő komplikáció mentes volt, akkor a császárnál kicsit több a vérveszteség. Viszont az utána lévő gyermekágyi vérzés császár esetében gyengébb, mert akkor mindenképp kitisztítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!