Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy császár vagy egy hüvelyi...

Egy császár vagy egy hüvelyi szülés jár kevesebb vérzéssel? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!

Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Császár után vénásan kaptam 2 hétig ferrlecitet mellé napi 3x1 neo ferro folgammát,ezt hónapokig,nagyon gyenge voltam hetekig.

3.szülésem gyorsra sikeredett,nagy babával.Atóniás vérzésem is volt,annyira véreztem h azt hitték megrepedt a hegem,közben nyomták mindenhonnan az oxitocint....Vérkép alapján napi 1 szem Maltofer lett megállapítva és jobban is néztem ki mint csm után.

De pl szobatársamnak is volt atóniás vérzése,ő vért is kapott!

Szerintem teljesen egyén függő,ki mire hogy reagál.

2017. nov. 16. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
hüvelyinél nincs kontroll, azon múlik, mit dob a gép. császárnál tudni lehet. ill. utána is sokkal kevesebb (én 1 hétig se véreztem - tudom, nem volt kérdés, de más is írta, megerősítem)
2017. nov. 18. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem csaszar után alig volt vérzésem. Talán 1,5-2 hétig de mennyiségre se volt sok.
2017. dec. 7. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Hüvelyi szülésem volt kétszer. Az első komplikáció mentes volt. A második nem. Dőlt a vér, rendbe raktak, majd éjszaka vittek kipucolni. 4,5 hónapig véreztem szülés után. 3 kilós 50 centis baba született akkor...
2017. dec. 7. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!