Egy császár vagy egy hüvelyi szülés jár kevesebb vérzéssel? Tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 17:40
11/14 anonim válasza:
Császár után vénásan kaptam 2 hétig ferrlecitet mellé napi 3x1 neo ferro folgammát,ezt hónapokig,nagyon gyenge voltam hetekig.
3.szülésem gyorsra sikeredett,nagy babával.Atóniás vérzésem is volt,annyira véreztem h azt hitték megrepedt a hegem,közben nyomták mindenhonnan az oxitocint....Vérkép alapján napi 1 szem Maltofer lett megállapítva és jobban is néztem ki mint csm után.
De pl szobatársamnak is volt atóniás vérzése,ő vért is kapott!
Szerintem teljesen egyén függő,ki mire hogy reagál.
12/14 anonim válasza:
hüvelyinél nincs kontroll, azon múlik, mit dob a gép. császárnál tudni lehet. ill. utána is sokkal kevesebb (én 1 hétig se véreztem - tudom, nem volt kérdés, de más is írta, megerősítem)
13/14 anonim válasza:
Nekem csaszar után alig volt vérzésem. Talán 1,5-2 hétig de mennyiségre se volt sok.
14/14 anonim válasza:
Hüvelyi szülésem volt kétszer. Az első komplikáció mentes volt. A második nem. Dőlt a vér, rendbe raktak, majd éjszaka vittek kipucolni. 4,5 hónapig véreztem szülés után. 3 kilós 50 centis baba született akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!