Milyen érzés valójában a vajúdás?
Lehetetlen így meghatározni
Főleg, hogy egÉnileg változhat.
Talán a menstruációsra hasonlít, csak sokkkkkkal erősebb.
De van akinek a dereka fáj, nekem nem fájt
A menstruációs fájdalomra csak a jóslók hasonlítottak mindkétszer.
A valódi fájások semmiben nem hasonlíthatók a menstruációsra. Ha megadtál volna egyéb opciót, arra nyomnék.
Nekem elsőnél a derekam fájt iszonyú nagyon.mellette mintha késsel szúrkálták volna a méhemet.
Másodiknál nem fájt a derekam, szúrásokat sem éreztem. Ott mensi fájás volt, csak egyre durvábban. Nekem alapból fáj a mensi, na egy vagy 100x kemenyebb volt.
1. Vagyok
Viszont tudni kell, hogy nekem a mensi az alapból ti inek fetrengős volt
Hullámokban görcsölt és ömlött belőlem minden a hatására ( mint szoptatáskor, csak ekkor már éppen csak fáj)
Nekem úgy indult, hogy a méhszéjtól/ alhasamból elindult a hullám, a végère az egész hasam összehúzódott a csúcsáig, majd alul kiengedett és akkor nagy megkönnyebbülés, izomláz előtti fàradt érzés… aztán ondult ujra, mintha a méhszájamban kèst forgattak volna fájáskor.
( villámszülèsem volt.. majdnem a kocsiban szültem meg, nem mertem liftbe szállni a kórházban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!