Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt napról napra?

Facelle teszt napról napra?

Figyelt kérdés

Van bárki, aki napról napra rögzítette, hogy hogyan erősödik a facelle tesztje? Esetleg Predi?

Januárban sajnos egy hétig egyforma tesztjeim voltak, 7. héten el is vetéltem :(

Most újra pozitív tesztjeim vannak, persze majd megbolondulok, hogy egy nap után még nem erősödött eleget a teszt...

Holnapra nem várom. Tudom, sajnos türelem kell és az idő majd eldönti, de szívesen megnéznék pár képet, kinek hogy erősödött a tesztje.

Köszönöm, ha megosztod velem :)

Pár nap múlva én is felrakom az eredményt, hátha lesz akinek hasznos lesz a későbbiekben.

júl. 23. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha jársz erre még megnéznéd mit gondolsz az én facellémről?

9 dpo du-i

[link]

szept. 5. 21:36
 12/23 anonim ***** válasza:

11es

Nem a kérdező vagyok de nekem ugyanilyen volt anno. És már 13 hónapos :D

szept. 5. 21:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm!!! 🥰 sok boldogságot Vele!
szept. 5. 21:51
 14/23 anonim ***** válasza:

#11! Hát, nekem ennél sokkal halványabb, reggeliből, kb. 11.dpo, de biztos több 9-nél.

Itt szuszog mellettem. 2hetes😁

#7,9

szept. 5. 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Kedves 7,9,14! Köszönöm a bíztatást! 🥰 jó babázást! :)
szept. 5. 23:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Boldog babavárást neked!😁

szept. 5. 23:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Még nem merek bizakodni, nagyon izgulok, nehogy csak szellemcsík legyen
szept. 6. 08:09
 18/23 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es, én is pozinak látom :) 2 naponta fog szépen erősödni. Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Én hétfő miatt izgulok, akkor megyek uh-ra ismét, remélem minden rendben lesz továbbra is .

szept. 6. 08:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! 11 vagyok meg az aki a facelle testreihe-t javasolta Neked az elején 😅

Az igazat megvallva, sokkal könnyebb volt mondani, hogy hasonlítgassad a neten látható eredményekhez…én most próbálkozom vele, de nekem így is bizonytalan azért, hogy mit látok 😜

Ma reggel is ellőttem egyet, ez halványabb, de van rajta vmi, viszont a tieidet nézve a reggeli neked is halványabb volt a délutáninál, ezért remélem nálam is hozzád hasonlóan alakul… még csak 9/10 dpo 🙏

Szurkolok, hogy rendben legyen az ultrahangod! Hogy érzed magad?

szept. 6. 09:13
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, az elején annyit pisiltem, hogy az agyam tudta, hogy nyilván ez az oka a majdnem halványabb teszteknek, de csak beparátik az ember. Nem baj, ha minden nap jól esik két teszt, akkor annyit kell csinálni :)

Kb a az első teszt után 2 nappal kezdődött az émelygés, ma már minden napos hányinger van. Szerencsére hányni nem kell. Az alhasi fájdalmak 6. Hét után enyhültek, néha egyáltalán semmit nem érzek, meg is ijedek, de másnap bepótolja. Az állandó jelenség ez az émelygé...evés után 10 percig jól vagyok aztán megy tovább.

Nagyon migrénes vagyok, ez annyit javult, hogy kéthetente van csak. Most tegnap borzasztóan voltam, délutántól csak feküdtem/aludtam. Bejött a hidegfront nagyon erős migrénnel.

Laborom jó lett, ekg még kiértékelés alatt, szóval összességében jól vagyok, remélem a kicsi is. Ilyenkor még az ember kerülgeti a szívroham, hogy mi lehet odabent.

szept. 6. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!