Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő volt nálatok mire...

Mennyi idő volt nálatok mire sikerült a babaprojekt?

Figyelt kérdés
Volt valami problémátok vagy teljesen egészségesen kezdtetek bele?
júl. 21. 00:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
6 év. Semmilyen egészségügyi tényező nem befolyásolta.
júl. 21. 12:23
 22/26 anonim ***** válasza:
41%
Én 26,párom 42 volt akkor. Sok éjszakázás, mindketten cigizünk. Mégis egy védekezés nélküliből meglett 🤣
júl. 21. 12:36
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

1. gyerek 1. hónap (fiú)

2. gyerek 9. hónap (lány)

3. gyerek 1. hónap (fiú)

Egészségesek vagyunk mindketten

a férjemmel tudomásunk szerint.🙂

júl. 21. 14:33
 24/26 anonim ***** válasza:
3. hónapban lett pozitív a teszt. Voltak nehezítő egészségügyi körülmények, de semmi komoly igazából.
júl. 21. 15:03
 25/26 NemFogodKitalálni ***** válasza:
73%

Olyan jó ezeket olvasni 🥰 mi 1 év 4 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül… minden vizsgálta + vérvétel tökéletes, mindkettőnk teljesen egészséges… talán ebben a ciklusban összejön/tt

(Én 26, párom 40)

júl. 21. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:

26. születésnapom előtti hónapban kezdtünk próbálkozni és a 7. hónapban sikerült.

Hashimotom van de úgy tudtuk gyógyszerekkel kordában van tartva, hát nem volt. 😅 10-es TSH-val indultam ami a 6. hónapra ment le 2 alá, a következő hónapban lett pozitív a teszt.

júl. 21. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!