Együttlét után 3.reggelre miért vérezhetek erősen? Kizárt dolog,hogy sikerült?
Első próbálkozásunk volt, nagyon megvagyok ijedve. Szombat reggel voltunk együtt először azzal a tudattal,hogy kisbabát szeretnénk. Tegnap este elkezdett szúrni a hasam, görcsölni. Elmentem mosdóba, csepegett belőlem a vér, barnás-bordós vér. Ijesztő volt, két két múlva menstruálnék újra. A ciklusom 16napja volt tegnap este, 14.dik napon szexeltünk. Ma reggelre azthittem elmúlt, de mentem öltözni és folyt belőlem ugyanúgy a vér. Ennek lehet köze a próbálkozáshoz,vagy nagyon korai? Voltak bennem gondolatok,hogy talán mégsem vagyok még kész az anyaságra, de már mindent visszaszívok. Gondolom már ebből nem lesz terhesség,igaz? Három nappal később ez még nem a jele ,igaz?
Sajnos nőgyógyászhoz egy hét múlva kaptam időpontot.
Én ezt nem értem
Csepeg belőled a vér, 2 héttel mensi előtt, ami számodra is ijesztő, de jelenleg azon agyalsz hogy akkor most nem sikerült a baba?!
Nem kéne inkább orvoshoz menned? Egyetértek az elsővel.... Ilyen természetes mindenkinek hogy indokolatlanul vérzik random időkben? Eszem megáll
Méhszájseb
Gyulladás
Hámsérülés
Allergia, érzékenység- párod ondójára. Sokunknak akkor derül ki mikor babát szeretnénk és először érintkezünk ondóval.
Hajszálér elpattanása.
Esetleges ciklus borulás. Hormonális gond.
Orvos tud tényleges érdemleges választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!