Együttlét után 3.reggelre miért vérezhetek erősen? Kizárt dolog,hogy sikerült?
Első próbálkozásunk volt, nagyon megvagyok ijedve. Szombat reggel voltunk együtt először azzal a tudattal,hogy kisbabát szeretnénk. Tegnap este elkezdett szúrni a hasam, görcsölni. Elmentem mosdóba, csepegett belőlem a vér, barnás-bordós vér. Ijesztő volt, két két múlva menstruálnék újra. A ciklusom 16napja volt tegnap este, 14.dik napon szexeltünk. Ma reggelre azthittem elmúlt, de mentem öltözni és folyt belőlem ugyanúgy a vér. Ennek lehet köze a próbálkozáshoz,vagy nagyon korai? Voltak bennem gondolatok,hogy talán mégsem vagyok még kész az anyaságra, de már mindent visszaszívok. Gondolom már ebből nem lesz terhesség,igaz? Három nappal később ez még nem a jele ,igaz?
Sajnos nőgyógyászhoz egy hét múlva kaptam időpontot.
Hát én már ott ülnék a sürgősségin....
Nem is értem, a terhesség gondolata hogy fogalmazódott meg benned 🤦♀️
Nekem is az oltás ugrott be elsők közt.
Ha kaptàl oltást az megzavarhatja a ciklust valóban.
Én is ügyeleten ülnék.
Milyen orvos az aki sürgős esetben nem fogad?
Mite mész majd nem áll fenn a tünet...remélhetőleg.
Remélem a terhesgondozást eszedbe sem jut vele csinálni majd.
Bármi gondod van, akkor majd 1-2 hét múlva fogad?
Annyi idő egy tergességben végzetes is lehet.
De 3 nappal szex után történik, értitek? Nem kaptam oltást de körülöttem minden kollégám oltott.
Egyébként csak annyi,hogy ez Borsod megye. Vagy sztkba megyek , ahol semmire nem megyek vagy várok egy magánorvoshoz..
Besétálsz a sürgősségire és ellátnak.
Ilyen indokolatlan vérzéssel meg pláne.
Sztk-s orvos számát szívesen megadom aki tuti fogad ma vagy holnap.
Én is Miskolci vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!