Mennyi idő volt nálatok mire sikerült a babaprojekt?
Figyelt kérdés
Volt valami problémátok vagy teljesen egészségesen kezdtetek bele?júl. 21. 00:02
2/26 anonim válasza:
1.5 év.
Voltunk dokinál mindketten. Probléma nem derült ki. Spontán sikerült 1.5 év után.
3/26 anonim válasza:
Nekünk elsőre. Barátnőmeknek 6 év, és 43 evesen sikerult (nem akartak lombikozni, kivizsgaladokon sem voltak, a sorsra bíztak, bar 3 év utan elengedtek). Másik barátnőmék, akik szinten elzarkoztak lombik elől, 2,5 év. Ők voltak vizsgalatokon, hormonjai rendben voltak, azt tudom, semmire nem szedett gyogyszert. A szomszed 1,5 ev sikertelenseg utan lombikkal, majd ra 4 évre termeszetesen.
4/26 anonim válasza:
Az első baba 1,5 év. A második 4 hónap. Endometriozisom van, és a férjem spermavizsgalata sem volt teljesen rendben. Spontán sikerültek, bár azt mondták valószínűleg lombik kell (ekkor már kB 2 hetes terhes voltam, csak senki sem sejtette még)
5/26 anonim válasza:
Nem volt semmi projekt, csak 1x nem védekeztünk és meglett a baj.
A 2. tervezett volt, 3x voltunk együtt a pozitív teszt előtt, ebből 2 egy napon volt
6/26 anonim válasza:
Elsőre, 2 egymást követő nap nem védekeztunk és sikerült.
7/26 anonim válasza:
Elsőre.♡
Pedig nem hittem volna, mert apukánál voltak előtte problémák a tesztoszteron szinttel, ami bár kezelve lett, de mégis voltak kétségeim. Szerencsére feleslegesen.
8/26 anonim válasza:
Egeszsegesek vagyunk mindketten, elso baba 4 honap, masodik baba 1 alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!