Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekt ( lényegében...

Babaprojekt ( lényegében bátorítást szeretnék) Vajon mikor sikerül?

Figyelt kérdés
December volt az első hónap , amikor is elhatároztuk hogy babát szeretnénk.Látom hogy nagyon összefogtok és érdeklődtök , követitek az eseményeket

2017. jan. 5. 19:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Azt senki nem tudja mikor fog sikerulni, nálunk 4 év volt, barátnőm csak rágondolt és már 2 csikos volt a teszt
2017. jan. 5. 20:35
 2/32 anonim ***** válasza:
Az elhatarozas keves, csinalni kell :) Ha egy evig nem jon ossze, irany a doki! Sok vitamin!
2017. jan. 5. 20:45
 3/32 A kérdező kommentje:

Egy kicsit több információ. Decemberben 3-7ig tartott a menstruációm , januárban 1-én jött meg és ma (6-án) múlt el

Előző hónapban 2 naponta szeretkeztünk . Az igazság az , hogy annyi mindent olvastam , hogy van akinek megjön végig , valakinek meg az első 3 hónapban. Ezek után még jobban reménykedek , hogy sikerült. (elnézést a helyesírási hibákért)

2017. jan. 6. 09:51
 4/32 Szandi9801 válasza:
Ha 1-2 naponta csinaljatok ossze kell h jojjon :) nekem jan.9 fele kelene megjonnie de remelem nem fog es most osszejott. Csinaltam mar 2 teszt de negativ, tul koran csinaltam valoszinu
2017. jan. 6. 12:33
 5/32 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok , hogy nálad hogy alakulnak majd a dolgok . Drukkolok annyira neked , mint magamnak .Szóval naggyon :) Majd kérlek írd meg a további fejleményeket :)
2017. jan. 6. 13:07
 6/32 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is decemberbe kezdtük csak nekem mèg nem jött meg van 2 negatív tesztem.Csak nálam rendszertelen 35-42napos a ciklus de kb.3hete 1-szer görcsöltem.És most 4napja is begörcsöltem 1szer.A mellbimbóm 2napja érzékeny.Nem igazán tudlak mivel bátorítani mert az ismerőseim közt aki nem szeretne annak is összejön.És vagyunk mi akik a babára vágyunk nekünk meg nem.Nincs még gyermeked nejed se? Hány èves vagy?Nőgyógyászatilag minden rendbe? Neked és magamnak is szorítok hogy miharabb babásak legyünk. :)
2017. jan. 6. 13:36
 7/32 anonim ***** válasza:
*Neked,Kevés ideje próbálkoztok ti is.Ha egészségesek vagytok 1éven belül összefog jönni.
2017. jan. 6. 13:39
 8/32 Szandi9801 válasza:
En majd csak jovo het vege fele teszetelek ujra, elszomorit a ketto negativ tesztem..
2017. jan. 6. 13:43
 9/32 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló (bocsi máshogy nem tudlak megnevezni )Nincs még gyermekem , nőgyógyászatilag teljesen rendben vagyok :D és egyébként 25 vagyok , párom 27 éves.
2017. jan. 6. 14:28
 10/32 anonim ***** válasza:
Mi lassan egy éve próbálkozunk, eddig sikertelenül :/ jövő héten kéne megjönnie, de remélem nem fog. A napokban nem voltam túl jól, szédültem és a hasam is fáj, no meg a mellem is nagyon feszül, bár az mensi előtt is szokott. Szóval nem tudom, nagyon bizakodom. Mindenkinek drukkolok.
2017. jan. 6. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!