Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekt ( lényegében...

Babaprojekt ( lényegében bátorítást szeretnék) Vajon mikor sikerül?

Figyelt kérdés
December volt az első hónap , amikor is elhatároztuk hogy babát szeretnénk.Látom hogy nagyon összefogtok és érdeklődtök , követitek az eseményeket

2017. jan. 5. 19:52
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
sziasztok. remélem jól számolom a dolgokat. december3-án jött meg és 7-én múlt el. akkor nekem december 17.-e körül volt peteérésem?
2017. jan. 10. 01:27
 12/32 A kérdező kommentje:
és ha most január elsején jött meg akkor január 15.-e körül lesz peteérésem? bocsánat a sok buta kérdésért
2017. jan. 10. 01:28
 13/32 A kérdező kommentje:
nagyon rossz , annyi tünetet észlelek de biztos csak bebeszélem magamnak mert már annyira szeretném .
2017. jan. 10. 02:20
 14/32 anonim ***** válasza:
Most megjött 1.-jèn? Milyen tüneteket érzel?(6-os vagyok):)
2017. jan. 10. 09:44
 15/32 A kérdező kommentje:

sajnos igen , megjött 1-jén .

Tünetek? szerintem csak beképzelem ezeket : mellfeszülés, szúrkál az alhasam

2017. jan. 10. 14:50
 16/32 anonim ***** válasza:
Amióta próbálkozunk nekem is mindig feszül a mellem és a hasam is szurkál, mindig azt hiszem, hogy na talán most, de tegnap megint megjött :( Kitartást!
2017. jan. 12. 19:13
 17/32 A kérdező kommentje:
Kivel miújság ? Nekem majd február 1 körül nem kéne megjönnie
2017. jan. 16. 17:47
 18/32 anonim ***** válasza:

10 és 16-os vagyok. Nekem sajna megjött, jövő héten lesz ismét peteérésem. Vettem Inofolicot. Nődoki már tavaly tavasszal ajánlotta, de nem nagyon hiszek ilyen szerekben és azt hittem segítség nélkül is menni fog, de most rendeltem egy dobozzal és nagyon bízom benne hogy tényleg segíteni fog.

Neked drukkolok, majd írd meg hogy alakult :)

2017. jan. 21. 16:42
 19/32 A kérdező kommentje:
kedves 10-es , 16-os :) Kérlek visszaolvasnád a legutóbbi kommenteimet ami a peteérést/ovulációt érinti . Jól számoltam-e ? Egyébként nagyon drukkolok neked :) Mikoris kéne megjönnie neked ? 8mármint ne jöjjön meg :)
2017. jan. 22. 11:03
 20/32 anonim ***** válasza:

Köszi. Igen, nagyjából akkor van peteérésed, de ez mindenkinél változhat. Mikor utoljára dokinál voltam azt mondta nagyon szépen érik a petém, és szombatra mondja a csúcsát, ez pont a ciklusom 14. napjára esett. Mi 2 naponta együtt vagyunk, de úgy látszik ez is kevés. Rendeltem Inofolicot, doki tanácsára, 2 hete iszom. Február 9-ére nem várom. Én is drukkolok neked, majd írd meg hogy alakult.

Peteérős tesztet vagy hőmérőzést nem próbáltad?

2017. jan. 27. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!