Babaprojekt ( lényegében bátorítást szeretnék) Vajon mikor sikerül?
Szia , nem nem próbáltam ezeket a módszereket.
De képzeld pár napja véreztem egy kicsit de csak 1-szer , amikor megtöröltem magam wc-zés után (pedig mindig ellenőrzöm ) és a mellem még mindig fáj
Feltétlenül megfogom írni hogy nálam hogy alakul a helyzet , remélem te is :) És köszönöm hogy visszaléptél az oldalra és válaszoltál
Kedves 22/22 (tényleg elnézést hogy így nevezlek meg :) Még nem jött meg de tegnap csináltam egy tesztet délután de úgy hogy elötte 10-15 perce már megjártam a wc-t és hát negatív lett .
Veled miújság? Kíváncsian várom a válaszod
Kedves "Sz"
A jövőhéten tesztelek , pontosan még nem tudom melyik nap (természetesen még mindig nem jött meg :)
Máskor is szokott késni? És mikorra vártad pontosan? Én még halvány csíkot sem láttam soha, úgyhogy talán nem csak képzeled. Bár én nem is tesztelek, majd csak ha már tényleg legalább egy hete nem jött meg, nem szeretek csalódni. Azért drukkolok neked. Várom a következő eredményét.
Nekem tegnap óta iszonyatosan puffad a hasam, pedig ilyen nem szokott lenni, reménykedek (mint mindig) nem tudom ez lehet e előjel. Csütörtökre nem várom. Ha vasárnapig nem jönne meg, én is tesztelek :) Szép kis Valentin napi ajándék lenne a férjemnek. Főleg hogy pont 1 évvel ezelőtt ilyenkor döntöttük el, hogy jöhet a trónörökös :)
Szia
február 3-ra nem vártam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!