Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babaprojekt ( lényegében...

Babaprojekt ( lényegében bátorítást szeretnék) Vajon mikor sikerül?

Figyelt kérdés
December volt az első hónap , amikor is elhatároztuk hogy babát szeretnénk.Látom hogy nagyon összefogtok és érdeklődtök , követitek az eseményeket

2017. jan. 5. 19:52
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Szia , nem nem próbáltam ezeket a módszereket.

De képzeld pár napja véreztem egy kicsit de csak 1-szer , amikor megtöröltem magam wc-zés után (pedig mindig ellenőrzöm ) és a mellem még mindig fáj

Feltétlenül megfogom írni hogy nálam hogy alakul a helyzet , remélem te is :) És köszönöm hogy visszaléptél az oldalra és válaszoltál

2017. jan. 28. 00:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Ha van időm mindig lecsekkolom az oldalt :) Huu az jó jelnek tűnik, talán a beágyazódástól volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hamarosan kiderül. Hatalmas drukk!
2017. jan. 28. 09:59
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves 22/22 (tényleg elnézést hogy így nevezlek meg :) Még nem jött meg de tegnap csináltam egy tesztet délután de úgy hogy elötte 10-15 perce már megjártam a wc-t és hát negatív lett .

Veled miújság? Kíváncsian várom a válaszod

2017. febr. 2. 14:18
 24/32 anonim ***** válasza:
Szia! én jövő hétre nem várom, de semmi előjel, egy kis mellfeszülésen kívül, sőt máskor még az is jobban szokott fájni, úgyhogy nem élem bele magam, pedig már nagyon szeretnénk. Te pedig tesztelj még egyet holnap, vagy holnapután és majd írj. Üdv: "Sz"
2017. febr. 3. 22:11
 25/32 A kérdező kommentje:

Kedves "Sz"

A jövőhéten tesztelek , pontosan még nem tudom melyik nap (természetesen még mindig nem jött meg :)

2017. febr. 5. 19:05
 26/32 anonim ***** válasza:
Akkor van esély :) majd írj.
2017. febr. 5. 21:55
 27/32 A kérdező kommentje:
Szia . Teszteltem ma délután 25 ös érzékenységűvel de negatív (bár extra halványan ott a 2.csík de annyira halványan hogy az is lehet hogy csak odaképzelem már. Vasárnap reggel tesztelek legközelebb
2017. febr. 6. 17:29
 28/32 anonim ***** válasza:

Máskor is szokott késni? És mikorra vártad pontosan? Én még halvány csíkot sem láttam soha, úgyhogy talán nem csak képzeled. Bár én nem is tesztelek, majd csak ha már tényleg legalább egy hete nem jött meg, nem szeretek csalódni. Azért drukkolok neked. Várom a következő eredményét.

Nekem tegnap óta iszonyatosan puffad a hasam, pedig ilyen nem szokott lenni, reménykedek (mint mindig) nem tudom ez lehet e előjel. Csütörtökre nem várom. Ha vasárnapig nem jönne meg, én is tesztelek :) Szép kis Valentin napi ajándék lenne a férjemnek. Főleg hogy pont 1 évvel ezelőtt ilyenkor döntöttük el, hogy jöhet a trónörökös :)

2017. febr. 6. 20:00
 29/32 A kérdező kommentje:

Szia

február 3-ra nem vártam

2017. febr. 6. 21:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekünk most sincs szerencsénk. :( Ma sajnos ismét megjött. Neked továbbra is drukkolok. És irigyellek a türelmedért. Én nem bírnék vasárnapig várni a teszteléssel.
2017. febr. 9. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!