Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő volt nálatok mire...

Mennyi idő volt nálatok mire sikerült a babaprojekt?

Figyelt kérdés
Volt valami problémátok vagy teljesen egészségesen kezdtetek bele?
júl. 21. 00:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

2 év. 3 sikertelen inszem után, az első lombikkal sikerült.

Pajzsmirigy probléma volt + enyhe IR + műtött 1-es stádiumú endo.

júl. 21. 07:43
 12/26 anonim ***** válasza:
4 hónap a következő pedig elsőre sikerült. Pajzsmirigy alulműködés és IR-rel. Elsőnél diétáztam, mozogtam, szigorúan tartottam a diétát. Másodiknál csak diétáztam de nem szigorúan.
júl. 21. 08:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Mind a 2 gyerek elsőre
júl. 21. 09:03
 14/26 anonim ***** válasza:
8 év; többféle eü.-i probléma miatt.
júl. 21. 10:06
 15/26 anonim ***** válasza:
PCOS mellett a harmadik ciklusban sikerült. Mivel hoszzú ciklusaim vannak, így kb 4-5 hónap volt. :)
júl. 21. 10:11
 16/26 anonim ***** válasza:
Első próbálkozásra sikerült. Semmi gond nem volt.
júl. 21. 10:25
 17/26 anonim ***** válasza:
6 honap, egeszsegesek vagyunk mindketten.
júl. 21. 11:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Első 2 elsőre, 3. baba 4. ciklusban.
júl. 21. 11:23
 19/26 anonim ***** válasza:

A nagylanyom rögtön az első hónapban sikerült, pedig őszintén azt sem figyeltem mikor volt peteeresem. Örültem akkoriban, hogy azt nem felejtettem el mikor kell megjonnnie. (azóta töltöttem le alkalmazást, hogy el ne felejtsem)

A kisebbik lányunknal rögtön az első 2 hónapban volt 2 kémiai terhességem, aztán eléggé elment a kedvem, el is engedtem a dolgot, nem figyeltem a naptárat. Végül rá 8 hónapra sikerült. (pont ma 1 éve lett pozitív a tesztem).

júl. 21. 12:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Márciusban kezdtünk próbálkozni, fél év után mentünk orvoshoz, mert 40 körül voltunk már mindketten. A férjemnél minden rendben volt. Nekem november végén petevezeték átjárhatóságit csináltak (nem sikerült)+pajzsmirigy alulműködés derült ki. Lombikra mentünk volna, de márciusban spontán sikerült teherbe esnem mégis. Tehát összességében egy évet próbálkoztunk.
júl. 21. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!