Kérdésem, szeretnék egy babát, egyedül nevelném fel.Nem úgy alakult az életem,hogy megfelelő párkapcsolatban legyek.Van, aki vállalná?
Figyelt kérdés
Lehet ma olyan férfit találni,aki anonim módon segítene ebben,minden kötelezettég nélkül?(=nem tartozik anyagi kötelezettségekkel semmivel, csak segítene)?#apa #Gyermekvállalás egyedül
2024. júl. 8. 17:30
21/23 anonim válasza:
20 mi a fenenek akarna egy pasi is egy alkalmi kapcsolatban fogant gyerektol??? Hulye lenne fizetni a gyt-t.
Donoros megoldasnal nincs ilyen.
22/23 anonim válasza:
21, de képzeld van. Pont egy barátnőm járt így. "Házi" donorral. 4 éves volta gyerek, mikor a donor rájött, hogy ő tulajdonképpen apa akar lenni es ismerni akarja a fiát. Perelt.
23/23 A kérdező kommentje:
Ajj, nem gondoltam, hogy ekkora vihart kavarok, pedig tényleg meredek a téma. Nagyon köszi mindenkinek, aki hozzászólt, sokat tanultam belőle. Valóban szorít az idő, a donoros megoldáshoz elég is lenne, de családot szerettem volna, nem úgy alakult, nyilván nekem sem ez a legkellemesebb megoldás. Köszi mindenkinek.
2024. júl. 15. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!