Nem várt terhességnél egyedül vagy a párotokkal együtt csinálnátok tesztet?
Régóta együtt vagyunk, de egyelőre nem terveztünk babát még. Mindkettönknek karrier tervei vannak 1-2 évre
Nem sok esélyét látom, hogy pozitív legyen mindig védekezünk gumival jó pár éve. Mindig ellenőrizzük nem volt gond vele egyszer sem.
Alapvetően késős a menstruációm 2-4 napot. Most viszont kezdek elbizonytalanodni, mert már 7 napot késik.
Nem szeretném feleslegesen felfújni ha tényleg vaklárma, viszont, ha mégsem szeretném ha együtt tudnánk meg.
Ki, hogy érezne ezzel kapcsolatban?
Nekem olyan nem volt, hogy nem akartam gyereket, de olyan igen, hogy nem nagyon volt rá esély.Akkoriban elég rendszertelen volt a menstruációm, de szinte mindig elég volt, hogy vettem egy tesztet. Meg se kellett csinálnom, mert másnapra megjött 😂
Amúgy egyedül csinálnám, valószínűleg egyébként is negatív lesz.
Egyedül csinálnám ilyen esetben.
De neked nem mindig késik 2-4 nappal, hanem akkor 30-32 naposak a ciklusaid, teljesen normális. (Ha 28-hoz képest gondolnád a "késést".)
Tehát most 3 napja késik, simán lehet, hogy tolódott az ovulációd, stresszes voltál, esetleg betegség miatt tolódott. Valószínűleg nem vagy terhes, az óvszer 98% véd, de persze ez nem vigasztal, ha pont beleesel az 1-2%-ba.
Csinálj ma-holnap tesztet.
Köszönöm a válaszokat. Most valamivel nyugodtabb vagyok.
A "mindig tolódik"-at úgy értettem, hogy egy évben 3-4 alkalommal. Azzal tisztában vagyok, hogy létezik rövidebb hosszabb ciklus... Azt akartam kiemelni, hogy nem a "fél perce" meg kellett volna jönni para van bennem.
Kedves 5-ös és 7-es őszintén gratulálok nektek. Néha a legspontánabb dolgokból történnek a legörömtelibb dolgok.🥰
Babát szeretnénk nagyon, ezt már átbeszéltük. Viszont pontosan egyszerre kaptunk olyan lehetőségeket, ami babával csak sokkal nehezebben menne. Ha véletlen úgy alakulna persze megtartanánk, de direkt nem nehezítenénk magunknak a dolgainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!