Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 éves vagyok egyedül vállalt...

35 éves vagyok egyedül vállaltam a babát,mert nagyon vágytam rá és nem találtam megfelelő partnert!Segítségem lesz barátnők,anyukám!Az anyagi helyzetem stabil!22.hetes kismama vagyok!A terhességet jól viselem dolgozok!Csak ?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne,hogy nagyon félek!azt szeretném h minden rendben legyen,nem tudom magam elengedni nem tudom élvezni a terhességet! Pedig alapból nem vagyok parás!miért van ez?és mi tévő legyek?ma már odáig jutottam,hogy természetgyógyász segitségét kértem aki azt mondta pajzsmirigy gondom van ezzel még jobban beparáztatott! A családommal nem szeretném ezt megosztani nem akarom h aggódjanak!más is volt már igy?☹️

2022. júl. 1. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Most meg ne aggodj, majd ha megszuletik.

De nem veszes, birni fogod, foleg ha van segitseged. En is egyedul vagyok a szules ota, kulfoldon, ugyhogy nekem csak barati segitseg volt/ van.

A termeszetgyogyasz meg kezratettellel nem fog diagnosztizalni semmit, egyreszt nem orvos, masreszt a pajzsmirigy elteres kizarolag vervetellel igazolhato.

2022. júl. 1. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

miért kellene maradéktalanul élvezni a terhességet? miért kell valami felsőbb szinten megélni az egészet? teljesen átlényegülni, megszűnni embernek lenni, átlényegülni kismamává? mert a neten mindenki ezt tolja az arcodba?

ilyen helyzetben, mint a tiéd igenis helye van aggodalomnak, félelemnek, kétségeknek.

a pm részre reagálva: én pm beteg vagyok, az első trimeszterben teljesen elszálltak az értékeim, össze-vissza kellett módosítani a gyógyszeremet, mégis teljesen egészséges gyereket szültem, 41. héten.

2022. júl. 1. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
99%
Természetgyógyász hivatalosan sem számít orvosnak. Menj el rendes kivizsgálásra. A para meg nem jele pajzsmirigy problémának, csak jól lehúzott.
2022. júl. 1. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Spermabankból származik a donor hímivarsejtje?!

Az "apa" ismeretlen?! Bocsánat, de kicsit zavaros a történet.

Tehát nem voltál együtt szexuálisan egy férfival és úgy fogantál. Jól értelmezem a "nem megfelelő partner" fogalmát?!

2022. júl. 2. 02:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mitol felsz? H jol menjen a terhesseg v h mi lesz utana veletek?
2022. júl. 2. 02:59
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Esküszöm, hogy egy pszichológust hasznosnak látok, de egy kvázi kuruzslót... Egy-ket beszélgetés egy pszichológussal sokkal többet segítene, különben is a kötelező vérvételben nincs benne a TSH, FT4 érték? Ha azokkal gond van, azok majd utalnak arra, hogy baj van e a pajzsmiriggyel.

Anyósom egyszer elvitt egy ilyen nénihez. Elmentem, nehogy megsértsem és konkrétan felháborodva és állítólag 15 cm-el nagyobb aurával tértem haza. Felháborodva amiatt voltam, mert képes öreg néniktől elvenni annyi pénzt, vagy down szindrómás gyerekek gyógyításával hitegetni egy kétségbeesett szülőt...

2022. júl. 2. 06:04
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Én nem vagyok természetgyógyász, de innen Zalából megmondom, hogy a problémáidat a khm, kicsit gyengébb értelmi képességeid okozzák.
2022. júl. 2. 06:13
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Miért kéne segítség a gyerekedhez? Vagy két hetes korában menni is fogsz vissza dolgozni?
2022. júl. 2. 06:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2023. nov. 11. 16:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Tényleg! Sikerült kihordani a terhességet probémamentesen?

Volt esetleg kockázat? Elvetéltél? Megszültél? Mi lett végül?

2023. nov. 11. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!