Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy augusztus 9-én 3 kg 85...

Egy augusztus 9-én 3 kg 85 dekával született gyereknek/ nem koraszülött/ mikor kellett megfogamzani ?

Figyelt kérdés

#terhesség időtartam #fogamzás ideje
máj. 30. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#8! Igen, mert nov.24.előtt fogant. Az enyém ilyen nov.végén fogant, ami biztos, 24-e után és aug.20 körülre vagyok kiírva.
máj. 31. 00:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Amúgy a 13-as válaszolót miért pontoztátok le? Aki tanult biológiát, az tisztában van ezekkel.
máj. 31. 10:34
 23/26 anonim ***** válasza:
#22 Azért, mert nincs olyan, hogy spontán peteérés és ha a szüléstől számolunk visszafelé teljesen mindegy hogy hány napos ciklusa van és mikor menstruált utoljára, mert csak az ovuláció idejét kell keresni.
máj. 31. 11:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, hogy a szüléstől hiába számolunk visszafelé, lehet, hogy éppen csak 37.hét vagy túlhordta és 41.
máj. 31. 17:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Legvalószínűbben november 2-16 között. De ugye itt is +/- 2 hét lehet. A súlyát tekintve feltételezem hogy időre született.
jún. 1. 20:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 35. hétre született és 3100g volt, szóval a születési súlyra sem lehet mérget venni.
jún. 2. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!