Egy augusztus 9-én 3 kg 85 dekával született gyereknek/ nem koraszülött/ mikor kellett megfogamzani ?
Figyelt kérdés
#terhesség időtartam #fogamzás ideje
máj. 30. 13:03
1/26 anonim válasza:
Ha jól értem az a kérdés, hogy mikor szexeltél, amiből ez a terhesség lett? Mikor volt az utolsó menstruációd?
2/26 anonim válasza:
Mondhatjuk, hogy november 3 és december 8 között történt együttlétből kellett fogannia.
De ezzel nem tudom mennyivel van előrébb bárki :D Ennél pontosabban nem lehet megmondani.
3/26 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Itt egy oldal, ahol megadod az utolsó menstruációd első napját és kiírja a fogamzás legvalószínűbb napját.
www.terheskalkulator.hu
4/26 anonim válasza:
#3 szerintem a férfi a kérdező, ha nő lenne akkor alapból az utolsó menstruáció alapján kérdezte volna nem a gyerek súlya és születési ideje alapján.
5/26 anonim válasza:
Ha csak decemberben jöttetek össze, akkor ideje apasági tesztet csináltatni... Ha november elejétől külföldön voltál, akkor is...
8/26 A kérdező kommentje:
A 14:06-os nak írnám,nem tudom miért releváns.Igazából,azt szerettem volna megkérdezni/férfi vagyok/,hogyha én nem voltam a feleségemmel együtt november 24 és december 31 között,akkor születhetett volna egy 3 kg 85 dekás gyerekem jövő év augusztus 9-én?
máj. 30. 14:14
9/26 anonim válasza:
igen, lásd a 2-es válaszoló válaszát. "Mondhatjuk, hogy november 3 és december 8 között történt együttlétből kellett fogannia." voltatok együtt ebben az időszakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!