Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy augusztus 9-én 3 kg 85...

Egy augusztus 9-én 3 kg 85 dekával született gyereknek/ nem koraszülött/ mikor kellett megfogamzani ?

Figyelt kérdés

#terhesség időtartam #fogamzás ideje
máj. 30. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

Juj,de feszült vagy!!

Kérd meg az asszonyt, hogy csináljon egy lazító masszázst,közbe kifaggathatod, hogy ki a gyermek apja!

máj. 30. 14:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha pontosak a ciklusai, és időre született a baba, akkor november 15 körül kellett a babának foganni, +- pár nap. Tehát még bőven lehet a tiéd, de ha nem vagy benne biztos, csináltass apaságit.
máj. 30. 15:28
 13/26 anonim ***** válasza:
57%

Ezt csak hozzávetőlegesen lehet megmondani. Az sem mindegy mikor volt az utolsó menstruáció és hogy hány naposak a ciklusai (van akinek 27, van akinek 35). Aztán lehet, hogy volt spontán peteérése, nem akkor amikor papírforma szerint volt az ovuláció. Sőt, a hímivarsejtek is életképesek aktus után, szóval lehet, hogy pl. Kedden este szexeltek, de csak csütörtök reggel termékenyült meg a petesejt.

DNS a tuti.

máj. 30. 15:31
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

#8 Igen lehet a tiéd a gyerek. Nagy valószínűséggel november 24. előtt fogant.

Ha november 24 után fogant volna, akkor 39. hét előtt született volna a baba, 39. hét előtt nem igen szoktak 3,8 kg-os babák születni. Persze nem lehetetlen egy 38. hétre született óriás bébi, de valószínűbb, hogy te vagy az apja.

máj. 30. 16:29
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Csináltass dns tesztet, ha bizonytalan vagy.
máj. 30. 16:38
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Te most gyakoris válaszok alapján akarod eldönteni, hogy tièd e gyerek?? Szánalmas...
máj. 30. 16:42
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Ráadásul tavaly született??? És most jut eszedbe??
máj. 30. 16:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem a tiéd?
máj. 30. 16:44
 19/26 anonim ***** válasza:
80%

Utolso menstruaciom ideje november 10, es augusztus 16-ra vagyok kiirva.

A feleseged november 2-an menstrualt utoljara, es november 16-a korul (plusz minusz nehany nap) hoztatok ossze a babat. Persze tankonyv szerint.

máj. 30. 21:36
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség a szülés alapján számolni az utolsó menstruációt. Szinte senki nem szül pont a kiírt dátumon😃
máj. 30. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!