Szoptatás, mint fogamzásgátlás az orvosok szerint?
Webbetegen találtam ezt a cikket és nagyon meglepődtem. Orvosok csináljak ezt az oldalt, azt írja a fejlécben.
és most mi a kérdés?
Vannak 50 éve lemaradt orvosok, ezt a mindennapokban is tapasztaljuk...
Nem olvastam a cikket, de:
A szoptatás alatt is teherbe lehet esni, nem tudhatod, mikor érik meg a petesejt (azaz mikor jelentkezik újra a menstruációs vérzés). Ha nem akarsz teherbe esni, akkor védekezzetek. Gondolom ez a kérdés, hogy kell-e védekezni, vagy sem. Vagy ha az a cél, hogy újra terhes legyél, akkor tárgytalan a védekezés.
Nem minden orvos jó.
Kétlem, hogy 100 ból az 1 lennék, aki szoptatás alatt esett teherbe, márpedig ez történt.
Akkor működik, ha tényleg igèny szerint eszik a baba. Szerintem jó mòdszer, de nem hinnèm, hogy tènyleg annyira hatèkony, ahogy a cikkben ìrják. Inkább azoknak való, ahol nem dől össze a világ, ha mègis ùjra teherbe esik a nő.
Jó lenne erről egy tènyelg független vizsgálat. Mert kb. azt làtom, hogy hiszek/nem hiszek benne alapon nyilatkoznak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!