Szoptatás alatt, aki szedett fogamzásgátlót, tapasztalatok?
Én mindkét gyerekemmel szedtem, nekem működött, egyáltalán nem menstruáltam mellette. Mivel azt végig szeded megszakítás nélkül, nincs szünet a havi adagok közt. Amíg szoptattam végig szedtem, 1 évig. Mikor abbahagytam, akkor visszaállt a ciklusom is, és amikor akartunk újra babát össze is jött.
Arra viszont senki nem fog tudni neked válaszolni, hogy a gyerekben okoz-e hormon gondot. Ha lesz is felnőtt korában hormon gondja ,honnan lehetne tudni,hogy ettől?
Lányom 15 éves, már menstruál 1 éve, még rendszertelen neki, de ennyi idősen normális ez.
Nekem összességében bevált.
2x szedtem.
Elsőre 13 hónapig, aztán 10hónapig.
Nekem az volt a bajom vele, hogy míg tudtam, hogy a rendes tabitól minden 4.csütörtökön megjön 3 napra, addig emellett random verzések voltak. Minél kevesebbet szoptattam, annál többet véreztem. És ez termeszetes.
2.gyereknél pl beállt úgy az utolsó 2 honapra, mikor már csak éjjel szoptattam, hogy 2 hét vérzés, 1 hét szünet.
De terhes nem lettem, hormonbajom sem lett.
2.gyerekünk is a gyógyszert lerakva pikk pakk megfogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!