6os vagyok,én mindenképpen! Már csak 2 nap :) Többiekre én is kíváncsi vagyok!
És te,Kérdező,te megvárod?
Ez jo kerdes, szeretném megvarni🙈 de nem olyan egyszerű a ciklusom😅
Kései ovum volt, így legkorábban a 9.dpo (04.05) az egyik app szerinti várható menstruáció, míg a másik valamiért 14.dpora (04.10) viszont ott a 8-át ajánlotta tesztelésre🤔
Úgyhogy ha nagyon nem tudok várni 3 napot (bár kései ovu miatt jo lenne) 5-8 között lehet ellövök egyet, ha addig nem jön meg. 30-34 nap közé lőtték be a naptárak a nemvártat
Nekem első hónap,nagy reményeim nincsenek. Bár elkezdett fájni a derekem,és nagyon viszketnek a cickók,ami eddig nem volt menstruáció előtt soha. De lehet pont most meg van,tényleg nem élem bele magam :)
Én vagyok,aki keddre nem várja.
5ös vagyok. Van már két gyerekem. Első "probálkozós" hónap. Nem görcsölök rá úgy vagyunk vele hogy az esélyt megadjuk és ha jönni szeretne boldogan várjuk🥰 4.ére nem várom szerintem én legkorábban 3.án tesztelek. Ovum az app szerint 21.én volt.
14.én valamiért nagyon szúrt a petefészkem majd barnáztam is kicsit. Nem tudom az is mi lehetett.
#10es vagyok
Nálunk is 3.honap a kisteso projekten
De ez az első, hogy nem érzek semmit, nem "stresszelek", csak kíváncsi vagyok, mit tartogat nekünk a hónap
16os vagyok,nekem csak azért feltűnő a derékfájás,mert a többi gyerekeknél is volt🙈
Keddre nem várom,de ha nem jön meg,szerintem akkor is várok péntek,szombatig,az a biztos.
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!