#10es vagyok
Megy a drukk mindenkinek😊😊🤞
Nekem ma van a 6.dpo és konkrétan nem érzek semmit, nem is stresszelek, hamarosan itt a tesztelés ideje😊
Nem jött meg ma,de már nem is hiszem hogy megfog. Hajnalba,vagy reggelre szokott.
Nem görcsölök,semmi jele.
Kezdek izgatott lenni🙈
Nagyon drukkolok mindenkinek én is! ♥️
Köszönöm kérdező♥️ Férjem már menni akart tesztet venni,kislányunknál is első nap kimaradás után teszteltünk😅,de most inkább megvárom a hétvégét. Mindig naprapontos szokott lenni,vagy egy nappal hamarabb jön meg.
De mostmár ne is jöjjön🤣
Van,aki holnap,holnapután tesztel? :)
sziasztok
en 10-ere nem varom
veteles utan(oktober) ez a 4. probalkozos honapunk (elotte elso honapba sikerult, sajnos nem maradt velunk:(( )
Megy a drukk 32es🥰
Én lehet 5-én ellövök egy tesztet, mert egyik app szerint akkorra nem várom😅 de igazából 8-10 körül kellene csak, hogy tuti legyen, majd kiderul... Általában türelmetlen vagyok, de most lh jostesztelek, kíváncsi vagyok.
Sajnálom 36-os, nagyon drukkolok hogy ez a hónap a tietek legyen❤️
#10es
32,35ös vagyok,még ma se semmi🙈
Na,lehet pénteken tesztelek akkor,ha így marad :)
36os,kívánom,hogy mielőbb sikerüljön a baba,de mindenkinek továbbra is nagyon drukk.
Kérdező,hogy vagy? :)
#32es nagyon türelmes vagy, en biztosan nem bírnám ki🙈
#10es
Koszonom szepen!
Enis drukkolok magunknak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!