Nagyon szépen köszönöm! ♥️
Megy a drukk nektek is tovább! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Nekem sajnos most megjott a 8.dpo-n😔
#10es
Gratulálok! 🥰
Várunk a 2024. decemberi babák csopiban 😊
#10es
Aranyosak vagytok😊 igyekszem nem letörni, valahol éreztem, hogy ez nem a mi hónapunk, csak ilyenkor hirtelen mellbe vág
En most amellett, hogy megjött, aggódok hogy nagyon rövid a luteális fázisom. És most konkrétan szenvedek, mint a kutya, pedig nem szokott megviselni a menstruáció.
Nekem amugy halvány 2 csíkosak voltak az lh tesztjeim is, a mai viszont gyengébb lett, mehnyak is lejebb jött, úgyhogy már tudom kövi hónapba mit kell nézni.
Azt viszont eldontottem, hogy most már tényleg a következő ciklus lesz az utolsó lh tesztelős, adok egy esélyt a clearblue lh tesztnek es ha nem jön össze a baba, a sorsra bízom🙂 utána jön az elso gyerkőcnel bevalt (szopi miatt nem előnyös) premens tabletta.
#10es!
Elárulom,most miért teszteltem később,hiába késett ...
Tavaly elhatároztuk,hogy szeretnénk még egy babát,de 5 hónapon keresztül nagyon görcsösen tesztelgettem. Folyton lh tesztek,már 9.dpo-n lőttem a terhességi teszteket🤦🏼♀️
El is fáradtam,akkor álltunk le picit ezzel a babaprojektel.
Úgy voltam vele,a többi gyermekem is sikerült minden teszt nélkül,most is menni fog.
Megfogadtam,ha késik,akkor se kezdek el tesztelni🥺🙈
És most vártam,ugye keddre,erre ma pozi lett a tesztem,első hónapban! ♥️
Kívánom neked,hogy mielőbb pozi teszted legyen neked is,és tényleg fel a fejjel!
#10es vagyok
Köszönöm!😊
Első sorban most nem a baba miatt lh tesztelek, hanem szülés után több mint 2 évvel jött meg először és még mindig szoptatok altatáshoz. Kivancsi voltam az új rendszer működésére. Ez a 4 ciklusom es lesz a 3.teszt hónap. Ciklus naook 26-32nap közöttiek, kései ovukkal es rövid luteálissal. Van egy kis cisztam, ami doki szerint a többihez képest amik maguktól eltűntek, semmiség.
Első gyerkőc premenssel fogant, ott is volt valami velem. Most is azt erzem, hogy valami nem kerek, de nemtudom merre menjek, ha a saját dokim nem mond semmit. Eddig nem értem meg a 9.dpo-t, vagy az app szerinti menstruáció dátumát.
Jelenleg mondhatom, hogy egyaltalan nem értem a testem működeset🤔
Sose "fájt" amikor megjött, bevallom nem is értettem olyanokat, akik panaszkodtak. Na most megtapasztalom, mert szenvedek. 🫣
Neked pedig halkan hatalmas gratula❤️ es köszönöm amiket leirtal😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!