Hát, ugyan csak vasárnap/hétfőn kell megjönnie, de nekem már most szurkál a hasam alja, meg a derekam is fáj hébe-hóba, úgyhogy szerintem ez sem a mi hónapunk😞
Ti hogy vagytok?:)
#10es vagyok
Ma vagyok a 8.dpo-n
Tegnap óta nekem is van has/ petefészek szurka, de ugye ebben az időben ez még bármit is jelenthet. Bizakodok is, de félig el is engedtem. Amig nem jön meg, addig van remény.
Ma azért veszek még tesztet, hátha kelleni fog
nekem is hetfon kedden kellene megjonnie
mar most szurkal a mehem es petefeszkeim nekem is
meg remenykedem , de...
#10es vagyok
Nagyon együtt haladunk lányok!
Én péntek és kedd közt nem várom. Holnap mar a 30.ciklusnapon leszek és általában rövid a luteális fázisom, úgyhogy még van pici remény
Lehet írtatok már, nektek hány naposak a ciklusok? Mennyire szokott pontos lenni?
Vasárnapra nem várom. Picit elkezdtek fájni a melleim, szóval most kicsit félek, hogy ez így megint vérzés lesz csak. Néha ég a gyomrom, és farkaséhesnek érzem magam miatta, de szerintem ez sem jelent semmit, mert lehet mensi is.
Nekem ugy nez ki holnapra kiderul, ma elkezdtem picit barnázni ha vérbe vált, akkor nem kell tesztelnem 😔
#10es
Én vagyok,aki keddre nem vártam,és nem jött meg. Hétvégéig várni szerettem volna,de csak csináltam ma egy tesztet,pozitív lett😍😍
Remélem minden rendben lesz🤞🏼♥️
Mindenkinek drukkolok nagyon,sok pozi tesztet kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!