Mikor lehet tudni?

Figyelt kérdés
Január 7en volt aktus ,ma január 12e van,mikor történik majd a beágyazodas ha terhes is vagyok? Mielőtt elment a barátom ,kivette viszont ment is belém egy kevés

tegnap 19:38
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
88%
Az óvszer feltalálója ilyenkor elég vadul forog a sírjában
tegnap 19:43
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Dejó, aznap volt a névnapom! Hjajh, pedig olyan szép baba lenne! De most akkor akarsz gyereket, vagy sem? Ha nem élvezett beléd, akkor nagyon kicsi az esélye.
tegnap 20:03
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Aktus után 14 nappal már mutathat pozitívat egy 10-es érzékenységű teszt. A legbiztosabb eredmény az elmaradt menstruáció után van.

Hol tartasz a ciklusban? Mikor volt meg utoljára?

tegnap 20:23
 4/22 A kérdező kommentje:
December 22.en volt ami 26ig tartott
tegnap 20:40
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Hát, akkor kb. a ciklus közepén sikerült egy kicsit beléd élveznie. A legnagyobb esély most van a teherbeesésre. Szeretnétek babát? Nem hiszem...
tegnap 20:53
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
#2. Egy kicsi bement... 🤦🏼‍♀️
tegnap 20:54
 7/22 anonim ***** válasza:
25%
30 alatt 25-30% esély van a terhességre/ciklus. Szóval jók az esélyeid h nem vagy az.
tegnap 22:29
 8/22 anonim ***** válasza:
17%

Most még valószínűleg nem megbízható a teszt eredménye.

Min 8 nappal az aktus után kezd megbízhatóbb lenni az eredmény, de van, aki 2 hetet mond.

Még egy aranyszabály van, az esedékes menstruáció első napja előtti napon érdemes nézni.

Tehát szerintem még várj a teszttel, legalább 2-3 napot, inkább többet.

A jövőre tipp: orvossal történő telefonos egyeztetés után elvileg lehet wolt-ról esemény utáni tablettát rendelni ilyen jellegű "baleset" esetére. De nem tudok minden részletet, de hasznos lehet.

Azoknak, akik pedig hibáztatják a kérdezőt, javaslom, hogy ne tanácsot kérő embereken éljék ki az agressziójukat, szerintem van elég baja a kérdezőnek nélkületek is. Ne legyen senki álszent, bárkivel történhet ilyen baleset.

tegnap 22:33
 9/22 anonim ***** válasza:
72%
42 éves leszek, soha nem történt velem ilyen baleset, hogy védekezés nélkül szexeltem volna. Amikor megtörtént, tudtam mi az ára. Nem megerőszakolták (szerencsére), hanem felelőtlen volt, nem kicsit. Ha már olyan nagylány, hogy szexelni tud, legyen annyira is az, hogy védekezik!!!
tegnap 22:38
 10/22 anonim ***** válasza:
18%

Attól még, hogy veled nem történt, mással történik. Kélem, hogy egy anonim kérdező oldalon kioktatásra van bárkinek szüksége.

Arról az ignoranciáról nem is beszélve, hogy edukációs hiányosságok is állhatnak ilyenek hátterében. Tehát a számonkérés helyett, tanácsolni, tanítani is lehet. De gondndolom ez annyiban merül ki, hogy "legyen annyira nagylány, hogy tud védekezni".

tegnap 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!