Mikor lehet tudni?

Figyelt kérdés
Január 7en volt aktus ,ma január 12e van,mikor történik majd a beágyazodas ha terhes is vagyok? Mielőtt elment a barátom ,kivette viszont ment is belém egy kevés

tegnap 19:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

#7-es vagyok. Köszönöm a lepontozást, de akkor is így van, ahogy írtam. Nem véletlenül próbáloznak rengetegen hónapkon akár egy éven keresztül is. A statisztika nem hazudik, ahogy a matek se.

Alapból a terhesség csak ovukról lehetséges, de az, hogy mikor van azt százszázalék pontosan csak menstruáció első napjától lehet pontosan megmodnai. Persze lehet tesztelgetni, meg hőmérőzgetni meg mindegyéb, de pontosan akkor se tudod megmondani.

Szóval a matek 30 alatt 25-30% esély a terhességre a ciklus alatt még peteéréskor is. Sok együttálás kell ahoz, hogy baba legyen. Ha nem így lenne akkor mindenki azonnal teherbe esne.

tegnap 23:39
 22/22 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy ilyen "kicsit bement" kamaszt. Egészséges fiú lett.

#21! Ez így van, csak ez pont 25-30%-kal nagyobb esély, mint egy gyerekre nem vágyónak szüksége lenne.

ma 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!